HOTSPOT: GYS

HOTSPOT: GYS

Vorige week was ik uitgenodigd voor het Blogger Event bij GYS in Utrecht voor een proeverij van de nieuwe menukaart. Een gezellige middag met foodies en lekker eten, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen!

GYS is een leuk, hip tentje in Utrecht waar je terecht kan voor zowel ontbijt, lunch en diner, maar ook gewoon voor een kop koffie met wat lekkers! De menukaart bestaat uit biologische, gezonde gerechten met verassende ingrediënten en heerlijke combinaties. Lees snel verder voor de gerechten die ik geproefd heb, en natuurlijk mijn favorieten!

GYS: “Bij GYS maken we 100% biologisch eten, 100% bereikbaar voor iedereen. Van het eten dat je proeft, tot de tafel waar je nu aan zit: GYS is duurzaam. Gewoon, omdat het wél kan.”

IMG_20170501_143215_278

Als eerste werden er drie verschillende broodjes geserveerd: Tempeh met rode linzenspread, komkommer, taugé, waterkers. Köfte van lamsgehakt met auberginespread, komkommer, tomaat en verse kruiden en het broodje met Bietenhummus van kikkererwten met tomatensalsa en verse kruiden. Vooral de linzenspread vond ik erg lekker, heerlijk gekruid!

IMG_20170501_143341_771

Vervolgens werden er twee salades geserveerd, waaronder deze bietensalade met verschillende slasoorten, tomaat, kruiden- en pittenmelange.

IMG_20170501_144008_588

En ook deze lentesalade met verschillende slasoorten, meiknol, tomaat, radijs,  venkel, couscous en bloemkool was erg lekker!

IMG_20170501_144158_334

Tijd voor burgers! Deze Lamsburger met gegrilde aubergines, geitenkaasmousse, munt, oregano en kruidensla was een verassend lekkere combi! De Wortel-kikkererwtenburger heeft de foto niet gehaald haha. (Maar deze was toch véél lekkerder!)

IMG_20170501_144418_798

En een proeeverij is natuurlijk niet compleet zonder dessert! De proeverij van desserts bestond uit een Brownie met biet, Banana-pie met bessen, dadels, haver en Appel-crumble met zoute caramel. Banana-pie was hier favoriet!

Ben jij al eens bij GYS geweest? Doen! Want deze leuke én lekkere hotspot mag je niet missen! Je vind GYS op onderstaande locaties. Let er wel op dat elke locatie een eigen menukaart heeft. (Dit Blogger Event vond plaats op de Amsterdamsestraatweg 113.)

GYS Utrecht:
Amsterdamsestraatweg 113  & Voorstraat 77. Bekijk de menukaart op www.gysutrecht.nl

GYS Rotterdam:
Nieuwe Binnenweg 182. Bekijk de menukaart op www.gysrotterdam.nlClose
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial