MYMUESLI SUMMER + RECEPTEN ÉN CADEAUTJE

MYMUESLI SUMMER + RECEPTEN ÉN CADEAUTJE

De pakketjes-man stond weer voor de deur met een lekker pakketje: de Zomer Muesli’s van My Muesli! Zomer én muesli, dat klinkt als een goede combi! In het pakket zat de Pink Granola en de Summer Muesli, samen met een to-go pakket (die jij trouwens helemaal gratis krijgt bij je bestelling, maar daarover later meer!).

Pink Granola
Als echte granola-lover moest de Pink Granola natuurlijk als eerste getest worden. En hoe leuk is de verpakking, daar word je toch super happy van! Maarr.. wat zit er in deze leuke bus? Deze roze granola bestaat onder andere uit crunchy granola, cranberry choco’s, aardbeien, frambozen, açaí poeder en nog veel meer pink vibes! Ik maakte Havermout Pannenkoekjes met kwark en de Pink Granola om de smaak te testen. En mygoodd, deze roze smaakexplosie is echt super lekker! Heerlijk zoet en crunchy, ik ben fan!

Havermout Pannenkoeken

IMG_20170712_130821_416

Dit heb je nodig:
– 50 gram havermout
– 80 ml amandeldrink
– 1 ei
– 1 tl kaneel
– 1 tl bakpoeder
– 1 eetlepel magere kwark of yoghurt
– 50gr MyMuesli Pink Granola

Zo maak je het:
1. Mix alle ingrediënten in de blender tot een beslag.
2. Verhit een pan met een antiaanbaklaag op laag vuur en giet 3 eetlepels beslag in de pan. Als er geen belletjes meer op de bovenkant zitten is de pannenkoek stevig genoeg om om te draaien.
3. Bak ongeveer 6 pannenkoekjes van het beslag.
4. Stapel ze op en beleg ze met een eetlepel kwark en de Pink Granola.
Eet smakelijk!

———-

Zomer Muesli
De Zomer Muesli heeft al net zo een vrolijke zomerse verpakking. Deze zomerse muesli bestaat onder andere uit crunchy honey granola, yoghurt snippers, aardbeien, kokos, en appel-passievrucht crunchies. Als dit niet als zomer klinkt weet ik het ook niet meer! Ik maakte een Berry Smoothie-Bowl om deze Zomer Muesli te testen. En ook deze is echt heerlijk! Lekker fris, fruitig en knapperig, summer in a bowl! In combinatie met deze smoothie-bowl een heerlijke zomerse start van je dag!

Berry Smoothie-Bowl

IMG_20170719_152237_468

Dit heb je nodig:
– 100 gram frambozen
– 100 gram blauwe bessen
– 100 ml amandeldrink
– 100 gram magere kwark
– 50 gram MyMuesli Summer Muesli

Zo maak je het:
1. Makkelijker kan niet: mix de frambozen, blauwe bessen, amandeldrink en kwark in de blender tot een dikke massa.
2. Giet de frozen smoothie in een kom en strooi er Summer Muesli overheen!
Eet smakelijk!

probierpaket-INT.png

Gratis 2-GO pakket
Ben je ook benieuwd naar de nieuwe Summer Muesli’s van MyMuesli? Als jij via deze link een bestelling plaats, krijg je een gratis 2-GO probeerpakket bij je bestelling!Close
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial