CHIA-FRAMBOZEN BREAKFAST BOWL

CHIA-FRAMBOZEN BREAKFAST BOWL

Hoe lekker ziet deze Chia-Frambozen Breakfast Bowl eruit? Een grote bak gevuld met mooie kleuren en lekkere ingrediënten, heerlijk! Zo een ontbijt wil ik elke dag! En dat kan gewoon, want dit lekkere frisse ontbijtje is zo gemaakt! Je zet het de avond van te voren in de koelkast en de volgende dag hoef je alleen nog de frambozen en de toppings toe te voegen en je power-breakkie is ready to eat!

Chia-Frambozen Breakfast Bowl

Dit heb je nodig:
Voor de chiapudding:
– 3 eetlepels chiazaden (ongeveer 25gr)
– 250 ml amandeldrink
– 1 tl honing
– 1 tl vanille aroma
– 50 gram frambozen

Voor de topping:
– 1 kleine banaan
– 2 el granola (ongeveer 20 gram)
– 1 el kokosrasp (ongeveer 5 gram)

Zo maak je het:
1. Roer de avond van tevoren de chiazaden samen met de amandeldrink, honing en vanille in een bakje goed door elkaar en zet het bakje afgesloten een nachtje in de koelkast. Als je de chiazaden een nachtje laat weken onstaat er een pudding!
2. Roer de volgende ochtend de chia-pudding goed door elkaar en verdeel de chia-pudding in over twee bakjes. Zet een van de bakjes even apart en mix de andere helft met de frambozen in de blender tot een mooie roze pudding.
3. Verdeel nu beide puddings in een schaaltje. Dit kan je heel netjes doen door bijvoorbeeld een rond dekseltje in het midden van het schaaltje te zetten en de roze pudding aan de ene kant te schenken en de witte pudding aan de andere kant.
4. En nu toppen maaar! Snij de banaan in plakjes en verdeel de banaan, granola en kokosrasp over de chiapudding. (De overige banaan heb ik er later nog bij gedaan hihi!)
Eet smakelijk!

Chia-Frambozen Breakfast Bowl

Een Chia-Frambozen Breakfast Bowl bevat:
Calorieen: 411
Koolhydraten: 51,2 gram
Eiwitten: 9,7 gram
Vet: 18,8 gram
Vezels: 14,7 gramClose
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial