JENNIFERKRIJNEN.COM IS JARIG!

JENNIFERKRIJNEN.COM IS JARIG!

Yaaay, jenniferkrijnen.com is jarig en bestaat vandaag 1 jaar! Precies een jaar geleden plaatste ik mijn eerste bericht op jenniferkrijnen.com, het recept van een lekker Bananenbrood. (Nog steeds een van mijn favorieten!) Een jaar later is jenniferkrijnen.com uitgegroeid tot een healthy-lifestyle blog vol heerlijke gezonde recepten, workouts en leuke tips. Ik ben super trots! Ik krijg zoveel leuke reacties van jullie en foto’s van recepten die jullie hebben gemaakt. Daar wil ik jullie heel erg voor bedanken, want dat vind ik echt super leuk!

Dit feestje moet natuurlijk gevierd worden en daarom komt er deze week een hele gave winactie online! Hou de blog, Instagram en Facebook dus goed in de gaten! Maar eerst wil ik even stil staan bij de leukste, lekkerste en best bekeken blogs van het afgelopen jaar!

De weg naar een fit & Happy me

In deze blog vertel ik hoe mijn passie voor gezond eten en sporten is begonnen en waarom ik ben begonnen met bloggen. Hoe ik 8kg afviel, mijn balans kwijt raakte en weer terug vond. Lees meer…

BLUEBERRY PANCAKES

Blueberry Pancakes met Homemade Jam

Ik denk dat er geen grotere pancake-lover op de wereld bestaat dan ik. Deze Blueberry Pancakes met Homemade Jam is een van mijn favoriete recepten! Lees meer…

HEALTHY CHEESECAKE

Healthy Cheesecake

Gezonde versies van mijn guilty pleasures maken vind ik het leukste wat er is! En daar worden jullie ook heel blij van, want deze Healthy Cheesecake is een van de best bekeken recepten van het afgelopen jaar! Lees meer…

ROMIGE COURGETTI MET GEROOKTE ZALM

Courgetti met Gerookte Zalm

Deze heerlijke Courgetti met Gerookte Zalm is het best bekeken diner-recept van het afgelopen jaar. En dat snap ik helemaal, want dit recept is echt zooo lekker! Lees meer…

CHOCOLATE-CHIP BANANENBROOD

Chocolate-Chip Bananenbrood

Ik begon mijn blog een jaar geleden met een bananenbrood-recept, en dat was zeker niet de laatste! Want er volgden nog heel veel meer lekkere bananenbrood-recepten! Dit Chocolate-Chip Bananenbrood is jullie favoriet! Lees meer…

Ik hoop dat ik jullie nog heel lang blij kan maken met mijn blogs en recepten!

Liefs, Jennifer

 Close
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial