3X LAZY SUNDAY PANCAKES

3X LAZY SUNDAY PANCAKES

Sundays are for pancakes! Want je vrije ochtend beginnen met een grote stapel fluffy pancakes is gewoon het lekkerste wat er is! Ik heb mijn 3 favo pancake-recepten voor je op een rijtje gezet. Perfect om je lazy sunday mee te beginnen! Happy Pancake-Sunday!

PECAN-BANAAN PANCAKES

Pecan-Banaan Pancakes
Pecan-Banaan Pancakes! Holy moly wat is dit lekker! Ik maakte mijn favo bananen-pannekoeken met lekker veel kaneel en daarboven op nog meer banaan, een handje pecannoten en een beetje honing, YUM! Een heerlijke combi van zoete en warme smaken, en ze zijn echt zó lekker fluffy! Lees meer…

 

BLUEBERRY PANCAKES

Blueberry Pancakes met Homemade Jam 
Lekkere zoete en luchtige Blueberry Pancakes en met een heerlijke Homemade Jam. Extra lekker dus! Wist je dat je jam heel makkelijk zelf kan maken? Je hebt maar 3 ingrediënten nodig en het is zo gemaakt. Veel lekkerder én veel gezonder! Serveer de jam bij deze stapel Blueberry Pancakes en je hebt een heerlijk verwenontbijtje! Lees meer…

 

Nutella Bananen Pancakes

Nutella Bananen Pancakes
Nutella- en pancake lovers, hou je vast! Een grote stapel fluffy bananen-pancakes met chocolade en hazelnoten… Deze Nutella Bananen Pancakes zijn echt het beste ontbijt ever! Ze horen misschien niet tot de categorie meest gezonde ontbijt, maar wel tot het allerlekkerste! En door banaan, havermout en extra pure chocolade te gebruiken heb ik toch mijn best gedaan om er een healthy twist aan te geven. Lees snel verder voor het recept, want trust me… Deze wil je maken! Lees meer…

 

Heb je een van deze recepten gemaakt? Let me know, vind ik leuk!
Laat hieronder een reactie achter en deel jouw foto op Instagram met #jenniferkrijnen. Enjoy
!

 Close
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial