SPIRULINA SUMMER BOWL

SPIRULINA SUMMER BOWL

Yes, summer is coooming! Om alvast in de mood te komen, maakte ik vanmorgen deze heerlijke Spirulina Summer Bowls! YUM! Ze hebben hun mooie kleurtje de danken aan het superfood ‘spirulina’! Spirulina is rijk aan eiwitten, vitaminen, essentiële aminozuren én mineralen. En het geeft ook nog eens al je eten en drinken een tropische groen-blauwe kleur! I love it! Mix dit superfood met banaan, kokos en blauwe bessen en je hebt een heerlijke én supergezonde tropische summer bowl! Kom maar op met die zomer!

Spirulina Summer Bowl - Jennifer Krijnen | Yes, summer is coooming! Om alvast in de mood te komen, maakte ik vanmorgen deze heerlijke Spirulina Summer Bowls! YUM! Ze hebben hun mooie kleurtje de danken aan het superfood 'spirulina'! Spirulina is rijk aan eiwitten, vitaminen, essentiële aminozuren én mineralen. En het geeft ook nog eens al je eten en drinken een tropische groen-blauwe kleur!

Dit heb je nodig voor 2 Spirulina Summer Bowls:
Voor de bowl:
– 2 bananen
50 gram blauwe bessen
300ml kokosyoghurt, bijvoorbeeld Alpro Kokosnoot
– 1 theelepel spirulina-poeder

Voor de topping:
– 1 kiwi
– 50 gram blauwe bessen
– 2 eetlepel kokossnippers

Zo maak je het:
1. Snij de avond van de voren de bananen in plakjes, stop ze in een afgesloten bakjes en leg ze in de vriezer.
2. Snij de volgende ochtend de kiwi in partjes en leg deze even aan apart.
3. Haal de bevroren plakjes banaan uit de vriezer en mix ze samen met de kokosyoghurt, blauwe bessen en spirulia in de blender tot een dikke smoothie.
4. Verdeel de smoothie over twee schaaltjes en beleg ze met blauwe bessen, stukjes kiwi en kokossnippers. Tadaaa, summer in a bowl!
Eet smakelijk!

Tip: Je kan de smoothie ook met niet-bevroren banaan maken, maar bevroren bananen maken extra smoothie lekker dik en romig!

Spirulina Summer Bowl - Jennifer Krijnen | Yes, summer is coooming! Om alvast in de mood te komen, maakte ik vanmorgen deze heerlijke Spirulina Summer Bowls! YUM! Ze hebben hun mooie kleurtje de danken aan het superfood 'spirulina'! Spirulina is rijk aan eiwitten, vitaminen, essentiële aminozuren én mineralen. En het geeft ook nog eens al je eten en drinken een tropische groen-blauwe kleur!

Een Spirulina Summer Bowl bevat:
Calorieën: 257

Koolhydraten: 41,7 gram
Eiwitten: 8,1 gram
Vet: 7 gram
Vezels: 7,2 gram

Heb je het recept gemaakt? Let me know, vind ik leuk!
Laat hieronder een reactie achter en deel jouw foto op Instagram met #jenniferkrijnen. Enjoy
!Close
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial