REVIEW: GELUKSFACTOR 10 PERSONAL COACHING

REVIEW: GELUKSFACTOR 10 PERSONAL COACHING

Hey babes! Long time no see! Tijdens mijn reis door Indonesië heb ik even helemaal vrij genomen van mijn blog, maaar I’m back! Vol nieuwe energie en inspiratie, én met een nieuwe blog! Voordat ik naar Indonesie ging heb ik 4 weken lang het Geluksfactor 10 Personal Coaching (Basis) programma van Foodie-ness gevolgd met als doel mijn vetpercentage te verlagen en weer wat fitter te worden. Ennn, het is tijd voor een review! Wat houd het programma precies in? Wat vond ik fijn en wat minder? En heb ik mijn doel gehaald? Lees snel verder!

Geluksfactor10 Review - Jennifer Krijnen

Geluksfactor 10 – Personal Coaching
Het Geluksfactor 10 Personal Coaching Programma is een vervolg op het boek Geluksfactor 10. Met dit Personal Coaching Programma werk je met een 4-weeks schema op het gebied van voeding, beweging en een positieve mindset aan jouw persoonlijke doel, zoals afvallen, aankomen of beter in je vel zitten. Het programma wordt helemaal aangepast op jouw levensstijl: voordat je met het programma begint vul je een intake formulier in met wat informatie over jezelf, zoals je leeftijd, gewicht, wat voor werk je doet en hoe vaak je in de week sport. Daarnaast kan je aangeven of je een voedingsschema met vlees en/of vis of vegetarisch wilt en of je liever grote maaltijden eet, of kleinere maaltijden met tussendoortjes. Daarnaast geef je bij het intake-formulier natuurlijk aan wat jouw persoonlijke doel is! Mijn persoonlijke doel voor dit programma wat mijn vetpercentage verlagen en fitter worden.

 

 

Wat zit er allemaal in het pakket?

“Het GELUKSFACTOR 10 online personal coaching programma zal door middel van een intake formulier compleet worden afgestemd op jouw persoonlijke situatie, wensen en doelen. Het Basis Online Coaching Programma biedt jou het volgende:

  • Makkelijke, volwaardige en gezonde voedingsschema’s (veel variatie, betaalbaar en geschikt voor het hele huishouden) afgestemd op jouw voorkeuren (vega, non-vega, allergieën, intoleranties, etc.)
  • Haalbare, gevarieerde en uitdagende (thuis) sportschema’s
  • Simpele rust oefeningen met direct resultaat
  • Positieve mindset oefeningen met effect op lange termijn
  • Zelfreflectie oefeningen
  • Wekelijkse nieuwsbrief met tips & tricks

Het programma focust zich op het creëren van een gezonde, gelukkige en duurzame levensstijl waarin een positieve mindset en luisteren naar je lichaam en geest centraal staat. Het draait dus niet alleen om er fit en sterk uitzien van buiten, maar vooral van binnen!”

Geluksfactor10 Review - Jennifer Krijnen

Hoe werkt het?
Na het invullen van het intake-formulier kreeg ik binnen een paar dagen mijn persoonlijke E-Book in mijn mailbox. Zoals je op de afbeelding ‘Inhoud’ hieronder kunt zien bestaat het E-book uit een intro, hierin wordt wat extra uitleg en een paar handige tips gegeven voor het voedings- en sportschema. Daarna volgt voor elke week een voedingsschema, sportschema, een rust-opdracht, een mindset-opdracht, minireflectie en een hele hoop súper lekkere recepten uit het voedingsschema. Het E-book word afgesloten met een nawoord en een aantal veelgestelde vragen.

Het voedingsschema is ontzettend uitgebreid en gevarieerd en bevat heel veel lekkere recepten. (De Appelkruimel-trakatie uit de oven en de Zoete aardappel Stamppot waren mijn favorierten!) Het trainingsschema bestaat elke week uit 3 verschillende workouts. Dit is natuurlijk afhankelijk van wat je zelf hebt ingevuld bij je intake! Ik had in mijn intake ook aangegeven dat ik het heerlijk vind om te skeeleren, en dit was dan ook meegenomen in de rust-opdrachten. Met de mindset-oefeningen ga je aan de slag met het leegmaken van je hoofd en leren om te ontspannen. Elke week sluit af met een mini-reflectie waarbij je bijvoorbeeld een je week uitdrukt in emoji’s of een lijstje maakt van jouw favorites van die week.

Geluksfactor10 Review - Jennifer Krijnen

Mijn ervaring
Wat ik fijn vond aan dit programma is dat het schema helemaal wordt aangepast aan jouw levensstijl. Er wordt rekening gehouden met wat voor werk je doet, of je thuis of in de sportschool wilt sporten, of je wel of geen vlees of vis eet en welke sport je graag doet. Daarnaast zaten er ontzettend veel lekkere recepten in het voedingsschema! Ook de workouts waren goed te doen en de rust- en mindset opdrachten zorgden er voor dat ik mij weer even bewust was van hoe weinig tijd ik eigenlijk neem om te ontspannen. Ik vond het programma verder goed vol te houden. Er staan geen ingewikkelde recepten en producten in het voedingsschema en ook de trainingsschema’s waren duidelijk!

Een klein minpuntje van het schema vond ik dat er best heel veel boodschappen in huis gehaald moeten worden en daarnaast is er wel wat voorbereiding nodig om alle recepten te maken om je aan het voedingsschema te houden. Uiteraard kan er natuurlijk wat gewisseld worden met gerechten, want er staan ook genoeg eenvoudige gerechten in het schema! Desondanks krijg je tijdens het volgen van het schema genoeg inspiratie en houvast hebt om na het schema door te gaan met deze levensstijl!

And last but not least, heb ik mijn doel bereikt? Yeess, I did! Door het volgen van het Geluksfactor 10 Personal Coaching programma ben ik maar liefst 3kg afgevallen en ben ik super fit en happy in het vliegtuig naar Bali gestapt! Ik heb ik mijn healthy-flow weer teruggekregen (die ik even kwijt was) en daarnaast heb ik geleerd om wat vaker een rust-moment in te plannen en ook de mindset oefeningen hebben ervoor gezorgd dat ik wat meer kan ontspannen.

Nieuwsgierig geworden naar het Geluksfactor 10 Coaching Personal Programma van Foodie-ness? Meer info over het programma vind je hier!

 

Geluksfactor10 Review - Jennifer Krijnen

 

 

 Close
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial