WARME WINTER HAVERMOUT

WARME WINTER HAVERMOUT

Mijn favoriete ontbijtje in de winter? Een grote bak warme havermout met alles wat je maar kan bedenken! Fruit, noten, zaden, groenten, you name it.. I love it! Maaar… deze combi met chocolade, pindakaas, kokos en bramen vind ik toch wel de allerlekkerste en staat deze winter dan ook bijna elke ochtend op het menu! En dan die gesmolten chocolade door de havermout roeren, ohh zooo lekker! Tijd om het recept een keer te delen, want ik weet zeker dat jullie hem ook suuuper lekker vinden! Lees snel verder voor het recept van deze heerlijke Warme Winter Havermout!

Dit heb je nodig:
– 50 gram havermout
– 250 ml ongezoete amandeldrink
– twee blokjes extra pure chocolade
– een eetlepel pure pindakaas
– een eetlepel gebroken lijnzaad
– lekker veel kaneel
– een handje kokossnippers
– een handje bramen

Zo maak je het:
1. Zet een steelpannetje met de amandeldrink, havermout en kaneel op middelhoog vuur. Roer af en toe door tot de havermout begint te koken. Zet het vuur laag en laat de havermout nog 3 minuutjes zachtjes doorkoken.
2. Schenk de havermout in een kommetje en voeg de gebroken lijnzaad, kokossnippers, bramen, pindakaas en extra pure chocolade toe and you’re done! Makkelijker gaat het niet worden!
Eet smakelijk!

Jennifer Krijnen - Warme Winter Havermout

Heb je het recept gemaakt? Let me know, vind ik leuk!
Laat hieronder een reactie achter en deel jouw foto op Instagram met #jenniferkrijnen. Enjoy!

 

 Close
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial