IN LOVE: DE SNAKE-TREND!

IN LOVE: DE SNAKE-TREND!

Dat animal-prints dit seizoen helemaal hot zijn is je vast niet ontgaan! Ik was altijd al een trouwe leopard-lover, maar sinds kort ben ik ook helemaal into the snake-trend! Van tassen naar schoenen tot broeken, I love it! Lekker stoer en vrouwelijk, maar wat ik vooral zo fijn vind aan dit leuke printje in dat super easy te matchen is! Combineer hem met een opvallende kleur voor een stoere look of ga voor classy met rustige basic-kleuren. Ik ga zelf voor de classy-look!

Jennifer Krijnen - In love: de snake-trend

Mijn nieuwste aanwinst en absolute snake-favorite zijn deze taupekleurige leren VAI VAI Booties van Van den Assem! Ohh wat ben ik hier blij mee! Omdat de hak niet heel hoog is zitten ze super comfy en ze zijn heel makkelijk te combineren voor heel veel verschillende outfits! Ik draag ze het liefst onder een cropped jeans met een blazer of onder een pantalon met een mooie blouse. Een echte musthave!

Ook bij Van den Assem zijn ze helemaal gek van de snake-trend en shop de leukste booties, pumps en sneakers in dit trendy printje!

 

Benieuwd naar de VAI VAI Booties? Shop ze hier!

 

Jennifer Krijnen - In love: de snake-trend

 

 

Wat vind jij van deze nieuwe snake-trend? Love it or hate is? Let me know!

 

 

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Close
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial