Frambozen Cheesecake

img_4370

Ben je ook zo gek op cheesecake? Dan weet ik zeker dat je deze healthy variant heerlijk gaat vinden! Deze no-bake Frambozen Cheesecake bevat geen toegevoegde suikers, lekker veel eiwitjes en is super easy om te maken!

Dit heb je nodig:
Voor de bodem:
100gr havermout
80gr dadels
20gr kokosolie
1 theelepel kaneel

Voor de vulling:
500gr magere kwark
200gr cottage cheese
1 scoop whey protein vanille
6 gelatineblaadjes
250gr frambozen
1 theelepel kokossnippers

Zo maak je het:
Gooi alle ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine en mix deze fijn. Verspreid dit over een springvorm en druk het stevig aan. Zet de springvorm alvast in de koelkast zodat de bodem kan opstijven. Laat de gelatineblaadjes 5 minuten weken in lauw water. Mix ondertussen de kwark, cottage cheese, 150gr frambozen en de whey protein in de blender tot een glad mengsel. Knijp de gelatineblaadjes uit en verwarm ze met een klein beetje water in een kleine pan tot de gelatineblaadjes opgelost zijn. Giet dit vervolgens bij het kwarkmengsel en zet de blender nog even aan. Giet de vulling over de bodem van de springvorm en laat deze eerst een uur in de koelkast staan voor je de kokossnippers en de rest van de frambozen er overheen strooit (dan is de taart iets steviger en zakken de frambozen niet weg in de taart). Eet smakelijk!

Een stuk Frambozen Cheesecake (1/6) bevat:
Calorieën: 256
Koolhydraten: 26 gram
Eiwitten: 19,8 gram
Vet: 7,3 gramClose
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial