Review: Uzuma Slow Juices

img_9873

Ik ben gek op sapjes, het liefst met zo veel mogelijk groenten! Smoothies en juices staan dan ook dagelijks bij mij op het menu. Op deze manier krijg je makkelijk wat extra groenten en fruit binnen. Ik maak mijn sapjes altijd zelf of ik koop ze vers bij een sapbar en ik vind het altijd leuk om nieuwe smaken en sappen te proberen. Ik was daarom ik erg enthousiast toen Uzuma mij vroeg of ik hun slow juices wilde proberen en een programma wilde volgen. Ik zie Uzuma veel voorbij komen op social media en lees veel positieve reacties, dus ik was heel benieuwd! De afgelopen twee weken testte ik de Slow Juices van Uzuma en volgde ik het Fit-Programma.

Uzuma Slow Juices
De basis van Uzuma is veel groenten in combinatie met fruit. Uzuma voegt verder helemaal niets toe aan haar sappen. Geen geur-, kleur- en smaakstoffen, helemaal niets! De slow juices zitten bomvol met essentiële vitaminen, enzymen en bouwstoffen. Een flesje slow juice bevat dezelfde hoeveelheid voedingsstoffen als 1 kilo verse groente en fruit! De sapjes zijn verkrijgbaar in 7 verschillende smaken. Deze zijn los te bestellen, in een pakket of je besteld een compleet programma met de keuze uit het DETOX-, SLIM-, STEADY-, of FIT-programma.

img_9908

Het Fitprogramma
Omdat ik zelf niet echt het detox-type ben en niet de intentie heb om af te vallen, heb ik ervoor gekozen om het Fit-programma te volgen. Dit houd in dat je twee slow juices per dag drinkt als vervanging van je tussendoortjes. Je drinkt de juices dus als aanvulling op je huidige eetpatroon om op deze manier extra voedingsstoffen binnen te krijgen. Ik heb dit programma 14 dagen gevolgd, maar je kan natuurlijk zelf de duur van het programma bepalen!

Mijn ervaring
Allereerst is de samenstelling van de juices super en de smaak heerlijk! In de meeste juices zit meer groenten dan fruit, wat ik zelf heel fijn én belangrijk vind. Ik vroeg mij wel af of de sapjes genoeg zouden vullen als vervanging van mijn tussendoortjes, maar het tegendeel is waar! Ik heb idee dat ik meer energie kreeg door deze sapjes en ik had dus ook geen behoefte aan andere tussendoortjes. Deze sapjes zijn perfect als aanvulling op je voedingspatroon om extra voedingsstoffen binnen te krijgen. Ik ben enthousiast! En mijn favoriete sapje? RISE & VIBE!

img_0175

Leuk detail: op elk flesje staan de ingrediënten en de samenstelling van de groenten en fruit die in het flesje zitten, super handig!

img_0183

Andere Programma’s
Naast het Fit-Programma biedt Uzuma nog 3 andere programma’s aan: het SLIM, DETOX en STEADY Programma. Een korte uitleg over alle programma’s:

Detox Programma: Deze detox-kuur helpt om je lichaam van binnenuit te herstellen en weer in balans te brengen. Tijdens dit programma drink je 7 flesjes slow juice per dag als vervanging van je maaltijden.

Slim Programma: Dit programma is ontwikkeld voor mensen die veilig en snel gewicht willen verliezen. Tijdens dit programma drink je 7 flesjes slow juice per dag.

Steady Programma: Dit programma is ontwikkeld voor mensen die op gewicht willen blijven of tot 3 kilo willen afvallen. Tijdens dit programma drink je elke dag 4 flesjes slow juice naast je gezonde maaltijden.

De duur van deze programma’s kan je helemaal zelf bepalen, afhankelijk van jouw doel. Je kan deze programma’s allemaal volgen via de UZUMA-app. Deze app geeft aan wanneer jij een sapje of water moet drinken en een maaltijd moet eten en in welke volgorde, super handig!

img_9994

Nieuwsgierig geworden en wil je de slow juices van Uzuma zelf proberen? Je kan de sapjes los bestellen of in een proefpakket, dan kan je meteen alle 7 smaken testen! De programma’s zijn te bestellen vanaf €59,95. Dat is omgerekend €2,85 per flesje, en wordt gratis bij jou thuis bezorgd. Scheelt een hoop werk en tijd en je hebt altijd een sapje klaar staan!

Meer informatie vind je op www.uzuma.nl

 Close
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial