Wednesday Workout – Powermill

It’s Workout Wednesday! En zoals beloofd plaats ik hier vanaf vandaag elke woensdag een Wednesday Workout. Vandaag mijn eerste workout en ook mijn eerste video!

Over workout’s gesproken, ik heb écht een hekel aan cardio! Doe mij maar een kracht- of circuittraining! 30-45 minuten de tijd aftellen op een cardio-apparaat, super saai en niks voor mij! Waarom ik mijn eerste Wednesday Workout dan toch begin met een cardio apparaat? Omdat je op deze Powermill gewoon een workout kan doen, en dat maakt cardio een stuk minder saai. En geloof me, deze Powermill workout is een killer!


De powermill workout:
1 minuut traplopen
1 minuut lunges
1 minuut kick back’s
1 minuut side kick’s rechts
1 minuut side kick’s links
Herhaal 6x (in totaal 30 minuten)

Het lopen op een powermill kan in het begin even wennen zijn. Begin daarom met een lagere snelheid. Naarmate je de oefeningen onder de knie krijgt kan je de snelheid opvoeren! En natuurlijk kan je per oefening de snelheid aanpassen. Het traplopen en de lunges kan je makkelijker op een hoge snelheid uitvoeren dan de kick back’s en de side kick’s.

Succes!Close
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial