WIN: Uzuma proefpakket

Deze winactie is verlopen. Gewonnen door Daph_blends.

IMG_0399-.jpg

Het is feest! Want dit weekend bereikte ik de 5000 volgers op Instagram! Dat moet natuurlijk gevierd worden, want 5000 volgers vind ik niet niks! Ik word altijd ontzettend blij van jullie leuke reacties en lieve berichten, en nu wil ik jullie een keer blij maken! Daarom staat deze week, de héle week, in het teken van gave winacties en maak jij kans op heel veel leuke dingen!

Maar jij bent natuurlijk benieuwd naar de eerste winactie van deze week! Deze maand testte ik de Slow Jucies van Uzuma en volgde ik het Fit-Programma. Ik ben zo enthousiast over de sapjes dat ik deze jou ook wil laten proeven!

De basis van Uzuma is veel groenten in combinatie met fruit. Uzuma voegt verder helemaal niets toe aan haar sappen. Geen geur-, kleur- en smaakstoffen, helemaal niets! De slow juices zitten bomvol met essentiële vitaminen, enzymen en bouwstoffen. Een flesje slow juice bevat dezelfde hoeveelheid voedingsstoffen als 1 kilo verse groente en fruit! De sapjes zijn verkrijgbaar in 7 verschillende smaken.

img_9873

En jij kunt alle 7 smaken proberen, want vandaag geef ik in samenwerking met Uzuma een Uzuma proefpakket weg! In dit proefpakket vind je alle 7 smaken van de Uzuma-Slow Juices en kun je kennis maken met deze heerlijke sapjes.

Wat moet je doen?
– Volg @jenniferkrijnen en @uzumajuice op Instagram.
– Laat hier onder of in de instagram-post weten waarom jij dit pakket wilt winnen.

Geen Instagram? Je kan ook mee doen via Facebook!
– Like jenniferkrijnen.com en Uzuma Juice NL op Facebook.
– Laat hier onder of in de Facebook-post weten waarom jij dit pakket wilt winnen.

Deze winactie loop tot en met maandag 5 december. Dinsdag 6 december maak ik de winnaar bekend. Succes!

Bekijk hier de review die ik schreef over de Slow Juices en het Fit-programma van Uzuma.Close
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial