Wednesday Workout: Battle Ropes

Het is weer woensdag, dus tijd voor een nieuwe Wednesday Workout! Vandaag heb ik een leuke Battle Rope workout voor jullie. Met Battle Ropes kun je hele leuke, pittige en gevarieerde workouts doen, goed voor heel veel spiergroepen en het trainen van je uithoudings vermogen. Ik voegde er wat extra oefeningen aan toe voor een pittige full body workout! En geloof me, na deze training ben je kapot! Doe je mee?


Full Body Battle Rope Workout:
30 sec. Battle Rope Snakes
30 sec. Air Squats
30 sec. Battle Rope Waves
30 sec. Push Ups
30 sec. Battle Rope Slams
30 sec. Lunges
30 sec. Battle Rope Circles
30 sec. Burpees
Herhaal 6x

Voor de oefeningen achter elkaar uit met zo min mogelijk rust. Tip: Ga zo ver mogelijk naar achteren staan (hou de touwen zo strak mogelijk) voor een lagere weerstand, ga dichter bij het ankerpunt staan voor een hogere weerstand.

GO GO GO!Close
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial