5x Sinterklaas Recepten

img_1013

Het is bijna pakjesavond! Daar hoort natuurlijk een lekker Sinterklaas recept bij! Of 5, want ik heb namelijk 5 heerlijke Sinterklaas recepten voor je op een rijtje gezet. Dus als je niet kan kiezen, maak je ze toch allemaal! Lekker ontbijten met Overnight Pepernoten Oats of Appel-Peer Speculaas Crumble, tussendoor een Healthy Speculaas Snack en ‘s avonds een stukje Protein Pepernoten Cheesecake of een plakje Healthy Speculaas Cake bij de koffie.. Mmm, ik zou het wel weten hoor…

 

– – – – – – – – – –

Overnight Pepernoten Oats

Sinterklaas is in het land en dat betekend onbeperkt speculaas en pepernoren eten! Ja, ook bij het ontbijt! Deze hele week staat in het teken van heerlijke sinterklaasrecepten, en daar hoort natuurlijk ook een lekker sinterklaas ontbijt bij. Ja, mét pepernoten! En met havermout als mijn lievelingsontbijt was de keuze snel gemaakt: Overnight Pepernoten Oats! Met maar 4 ingrediënten is dit recept is zó makkelijk, dat je het eigenlijk niet eens een recept kan noemen.

img_0614

Bekijk het recept hier!

– – – – – – – – – –

Appel-Peer Speculaas Crumble

In de wintermaanden ben ik gek op alles met speculaas. Ik gooi dan ook óveral speculaaskruiden door heen. De smaak is niet alleen heerlijk, het ruikt ook zo lekker! Toen ik een tijdje geleden deze Bosvruchten Crumble maakte, bedacht ik dat een Speculaas Crumble ook weleens super lekker kon zijn! Vandaag gooide ik de speculaaskruiden door het crumble-deeg en maakte ik een heerlijke Appel-Peer Speculaas Crumble. En inderdaad, dit is héérlijk! Lekker als ontbijt met een beetje kwark, of met een bolletje vanille ijs als sinterklaas dessert!

img_9500

Bekijk het recept hier!

– – – – – – – – – –

Healthy Speculaas Snacks

Ben je de pepernoten en speculaas al zat? Nee, ik ook niet hoor. Maar ik heb wel een leuk, lekker én gezond alternatief voor je: de Speculaas Snack! Lekker als tussendoortje, of natuurlijk als hapje op Sinterklaas-avond. En met maar 5 ingrediënten zijn ze super easy om te maken! Snel aan de slag dus!

img_2538

Bekijk het recept hier!

– – – – – – – – – –

Healthy Speculaas Cake

De speculaas, chocolateletter en pepernoten gekte is weer los gebarsten! En als echte speculaas-lover ben ik de keuken ingedoken om iets lekkers én gezonds te bakken: Healthy Speculaas Cake! Healthy, want hij bevat geen toegevoegde suikers. En lekker dat ie is.. Zo, nu kan je guilty free meedoen met de sinterklaas gekte!

img_1013

Bekijk het recept hier!

– – – – – – – – – –

Protein Pepernoten Cheesecake

Deze Protein Pepernoten Cheesecake is zo méga lekker! Ik ben helemaal in de sinterklaas mood! Overal gaan pepernoten en speculaaskruiden doorheen, heerlijk! En een lekkere sinterklaas-taart mag dan natuurlijk niet ontbreken. Ja, een cheesecake, met pepernoten én proteinen, ik weet wel waar jullie van houden hoor! Misschien niet het meest gezonde recept op deze blog, maar wel méga lekker! En toch iets gezonder dan de originele cheesecake. Ach wat maakt het ook uit, hij is gewoon lekker! Ga jij hem maken?

img_9770

Bekijk het recept hier!

– – – – – – – – – –

Tag je @jenniferkrijnen als je een recept hebt gemaakt? Vind ik leuk!

Fijne Sinterklaas avond en natuurlijk eet smakelijk!Close
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial