Happy New Year!

2017 and new year afbeelding:

Hello 2017! Een nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe mooie momenten. Ik wens jullie allemaal een prachtig, gelukkig, gezond, en liefdevol 2017 toe! Maar eerst een terugblik op 2016, wat een geweldig jaar! Voor mij geen ups en downs dit jaar, alleen maar ups! Ik heb zoveel leuke dingen gedaan, mooie momenten beleefd en mooie kansen gekregen. Dit jaar was mijn jaar! Lees je mee?

Helemaal uitgerust en zongebruind gingen wij het nieuwe jaar in. We waren net terug van onze huwelijksreis naar Curacao en nog volop aan het nagenieten van onze bruiloft. (Nu zijn we alweer een jaar getrouwd! Wat gaat de tijd snel!) Ook dit jaar beloofde weer een prachtig jaar te worden. Mijn goede voornemen van dit jaar was om 8kg af te vallen, daar ging ik ook meteen mee aan de slag. Sportend en gezond etend ging ik de eerste maanden van het jaar door en binnen 5 maanden bereikte ik mijn doel. Trots dat ik was! I finally did it!

Toch miste ik het koken en bakken, dus ging ik aan de slag met het maken en bedenken van gezonde recepten. Ik haalde veel inspiratie en motivatie uit instagram en begon ook mijn eigen recepten te delen. Het maken van gezonde recepten werd mijn nieuwe passie en het aantal volgers groeide met mijn enthousiasme mee! Om het wat groter aan te pakken startte ik in september een blog. Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb! Ik leef een stuk gezonder, kan hier al mijn creativiteit in kwijt en heb hierdoor zoveel leuke en lieve mensen ontmoet!

Als ik niet aan het instagrammen of bloggen ben, vlieg ik door Europa. Mijn baan als stewardess is de leukste baan van de wereld! Ik werk sinds 2011 als stewardess bij Transavia. De afgelopen jaren werkte ik alleen in de zomerperiode, dit jaar kreeg ik een vast contract en vlieg ik het hele jaar door. Dit jaar moest er dan ook gewerkt worden met Oud & Nieuw en vloog ik letterlijk het nieuwe jaar binnen!

Met een stedentrip naar Valencia en 5 weken vakantie in Ibiza hebben we dit jaar weer volop genoten van de zon! Omdat we in Ibiza getrouwd zijn blijft dit eiland altijd een speciaal plekje voor ons. Maar misschien moeten we voor de variatie dit jaar eens een andere bestemming uitkiezen haha! En wat is Valencia en súper leuke stad! Hier wil ik echt nog een keer terug!

And last but not least: ik heb de allerliefste man van de wereld, een lieve familie én schoonfamilie en de allerliefste vrienden, en iedereen is gezond. En dat is het allerbelangrijkste!

2017 afbeelding

Maaarrr… bij een nieuw jaar horen natuurlijk nieuwe goede voornemens! Dit zijn de 10 dingen die ik dit jaar wil bereiken, beter wil doen of anders wil aanpakken:

1. Ik wil abs! Mijn doel van vorig jaar was 8kg afvallen, en I did it! Het doel van dit jaar: een sixpac!

2. Minder snoepen. Ja, moet ik hier verder over zeggen haha.

3. Meer slapen. Ik ben altijd zo druk in mijn hoofd en vol met ideëen dat ik er niet van kan slapen. Nou ben ik iemand die niet veel slaap nodig heeft, maar ik vind het toch belangrijk om elke dag 8 uur te slapen en dat lukt me nu niet zo vaak.

4. Ik wil pull ups kunnen maken. Ik kan het gewoon niet. Zonder resistance band kom ik geen centimeter omhoog. Mijn doel voor dit jaar is om minstens 3 pull-ups te kunnen maken zonder hulp.

5. Eerder beginnen met recepten voor de feestdagen. Oeps, ik ben dit jaar een beetje laat begonnen, dat ga ik volgend jaar anders doen! Volgend jaar komt er een lekker healthy kerstmenu op de blog!

6. Elke week grote boodschappen doen. Vaak haal ik elke dag wat ik voor die dag nodig heb, waardoor ik vaak mis grijp in de koelkast. Heel irritant!

7. Meer opruimen. Want ik word soms gek van mijn eigen troep.

8. Een reis maken naar de Caribbean. Het plan is om aan het einde van het jaar een cruise te maken naar de Caribbean. Zon, blauwe zee, witte stranden, I can’t wait!

9. Een fotografiecursus volgen. Ik heb een spiegelreflex camera voor mijn verjaardag gekregen. Ik kan er steeds beter mee om gaan en leer elke dag bij, maar ik moet nog steeds een keer een goede cursus volgen om er alles uit te kunnen halen.

10. Een balans vinden tussen werken, bloggen en sporten. Ik vind vind het bloggen super leuk, maar vind het soms ook best lastig om dit naast mijn werk te combineren en ook nog een paar keer in de week te sporten. Er zit best veel tijd in het koken/bakken, fotograferen, recepten uitwerken, etc. Mijn doel dit jaar is om daar een goede balans in de vinden. Alle tips zijn welkom!

En wat zijn jullie goede voornemens voor dit jaar?

Happy new year, make it a good one!Close
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial