Review: Alpro Almond Drink

img_20161210_194803

Ik kreeg vorige maand food-post van Alpro en wat een super leuk pakket was dit! Dit pakketje was gevuld met allemaal leuke bakjes, potjes, lepels en andere foodie-musthaves én de nieuwe Alpro Amandeldrink Ongezoet Ongeroosterd. Of ik wilde testen wat ik van deze nieuwe Amandeldrink vind en welke mijn favoriet is: Roasted of Unroasted. Maar natuurlijk, want ik ben gek op Amandeldrink!

Amandeldrink Ongezoet Geroosterd
Ik ben al heel lang groot fan van deze Amandeldrink en gebruik hem in al mijn recepten waarbij ik Amandelmelk gebruik. Hij heeft een heerlijk nootachtige smaak wat een heerlijke twist geeft aan je gerechten.

Amandeldrink Ongezoet Ongeroosterd
Ik was heel benieuwd naar deze nieuwe versie van Alpro Amandeldrink en werd meteen aangenaam verrast toen ik de dop eraf draaide. Een heerlijke zoete marsepein-achtige geur kwam mij tegemoet. En de smaak is al net zo lekker, lekker zacht en zoet, en je kan het inderdaad vergelijken met marsepein!

IMG_20170102_134854_011.jpg

Team-roasted of Team-unroasted?
Tijd voor een battle: teamroasted VS teamunroasted! Welke is het lekkerst? Berry en ik gingen de Battle aan en maakten verschillende recepten met beide Amandeldrinks om onze favoriet te bepalen. Eindstad: we kunnen niet kiezen, ze zijn allebei zo lekker! Ik ben van mening dat de Amandeldrink Ongeroosterd door de zachte en zoete smaak vooral heel lekker is in combinatie met fruit, in bijvoorbeeld een smoothie bowl. De Amandeldrink Geroosterd vind ik door de nootachtige smaak vooral heel lekker in combinatie met havermout en noten.

Heb jij de nieuwe Amandeldrink al geprobeerd? En ben jij voor #teamroasted of #teamunroasted? Probeer ze uit met de volgende 3 ontbijt-recepten! Ik ben benieuwd naar jouw favoriet!

 

Overnight Oats

img_20161207_111526

Dit heb je nodig:
– 50 gram havermout
– 100ml Amandeldrink (allebei super lekker!)
– Toppings naar keuze (banaan, frambozen, amandelen)

Zo maak je het:
Zet de avond van te voren de havermout met amandelmelk in de koelkast. Nu hoef je de volgende ochtend alleen je toppings nog toe te voegen. Eet smakelijk!

 


Smoothie Bowls

img_20161208_110528

Dit heb je nodig:
– 1 bevroren banaan
– 1 handje bevroren mangoblokjes
– 1 handje spinazie
– 150ml Amandeldrink Ongezoet Ongeroosterd
– Toppings naar keuze (blauwe bessen, nog meer banaan, granola)

Zo maak je het:
Mix alle ingrediënten in de blender tot een romig geheel. Schenk in een bakje en beleg met je favoriete toppings.

 

Berry Protein Smoothie

img_20161210_163527

Dit heb je nodig:
– 150ml Amandeldrink Ongezoet Geroosterd
– 50 gram frambozen
– 50 gram bramen
– 1/2 scoop whey vanille
– 1 eetlepel lijnzaad

Zo maak je het:
Mix alle ingrediënten in de blender!

 Close
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial