HOTSPOT: ALAN & PIM’S

HOTSPOT: ALAN & PIM’S

Ik was gisteren uitgenodigd bij het Food Bloggers Event van Alan & Pim’s voor een proeverij van hun heerlijke kippetjes. En een tafel vol leuke foodies, lekker eten en gezelligheid zijn natuurlijk de ultieme ingrediënten voor een heerlijke middag! Ongegeneerd foodfoto’s maken, uren over eten praten en natuurlijk het allerbelangrijkste: lekker eten! En man, wat was het allemaal lekker… Lees snel verder!

In de Keizerstraat in Scheveningen vind je deze leuke Hotspot ‘Alan & Pim’s’, die volgens hun zelf de lekkerste kip van Nederland serveren. En geloof me, it is! De menukaart staat vol lekkere kipgerechten, met als specialiteit de kip van het spit in 4 heerlijke smaken. Er staan een paar lekkere starters en nog veel lekkerdere desserts op het menu, en heerlijke side dishes zoals huisgemaakte appelmoes, verse biologische frieten en homemade BBQ saus om je maaltijd helemaal compleet te maken.

En ook heel fijn; bij Alan en Pim’s wordt veel waarde gehecht aan kwalitatieve en eerlijke producten: “Eerlijke kippen zijn belangrijk voor ons. Daarom komen al onze kippetjes bij Tante Door vandaan. Deze echt Hollandse kippen leven in een ruime stal, krijgen vers water en alleen gestrooide granen. De bemesting die wordt gebruikt is 100% plantaardig en de kippen zijn vrij van antibiotica. Dus geen plofkip maar wel topkip.”

Maarrr… wat hebben we allemaal voor lekkers gegeten?

 

img_20170116_181020_271

We begonnen met een proeverij van Starters & Borrels: De Kipcombo! In deze combo zitten Yakitori, bitterballen en kippeling. Heerlijke malse kip en ook de bitterballen verassend lekker!

 

img_20170116_181237_567

Vervolgens werd de tafel vol gezet met 3 heerlijke kippen van het spit in de smaken Provençaals, Bitter Sweet BBQ en Thais. Daarnaast allemaal lekkere sidedishes: huisgemaakte appelmoes met kaneel en steranijs (lekkeeer!), verse biologische frieten, caeser salad en homemade BBQ saus. Genieten!

 

img_20170116_180519_902

De Kip Thais en daarachter de Kip Provençaals. Hoe lekker zit dit er uit? En het smaakt net zo lekker als het er uit ziet! Heerlijke malse kip en zó lekker gekruid!

 

img_20170116_180347_911

Maar mijn absolute favoriet; Kip Bitter Sweet BBQ! En ja, dat is popcorn! Jammieee!

 

img_20170116_180653_117

And last but not least; dessert! Een tafel vol Cheesecakes en Brownies met hazelnoot, this is heaven! Ooohh, die brownie was zo lekker fugdy!

Heb jij al eens bij Alan & Pim’s gegeten? Wat is jouw favoriete kippetje?

 

Alan & Pim’s
Keizerstraat 51-11

2584 BB Scheveningen

 

Honger gekregen en ben je benieuwd naar meer over deze heerlijke hotspot? Bekijk de menukaart en meer informatie op alanenpims.nl.

Dit event is georganiseerd door Michelle van Woensel.
E-mail: info@mies-media.nlClose
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial