NIEUWE DINGEN OP JENNIFERKRIJNEN.COM!

NIEUWE DINGEN OP JENNIFERKRIJNEN.COM!

Jenniferkrijnen.com stond de afgelopen maand even op pauze! 2 oktober kregen we de sleutel van ons nieuwe huis waar flink wat moest gebeuren. Klussen, slopen, verven en knallen, dus nieuwe recepten moesten even wachten. Een super drukke en slopende periode, dus onze vakantie naar Ibiza was echt een perfecte timing! Even rust, zon, strand en elkaar! Ohh daar waren we zó aan toe! Vol nieuwe energie, inspiratie en ideeën zitten we nu heerlijk in ons nieuwe huisje en kan ik weer lekker aan de slag met bloggen. En daar heb ik super veel zin, want op Ibiza heb ik een aantal leuke ideeën bedacht voor jenniferkrijnen.com! Ik ga er alvast een paar met jullie delen en ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik!

EASY FIVE MEALS
Binnenkort ga ik starten met een nieuwe rubriek op jenniferkrijnen.com: de ‘easy five meal’! Lekkere en makkelijke recepten met maar 5 ingrediënten, meestal gezond maar vooral super lekker! Want hoe irritant is het als je een lekker gerecht ziet en er staat een waslijst aan ingrediënten onder? Precies, dus hier gaan jullie blij van worden!

ZONDAG BAKDAG
Het is jullie vast niet ontgaan, ‘healthy pleasures’ vind ik het allerleukste om te maken! En jullie ook, want dit is by far de best bekeken categorie op jenniferkrijnen.com! Snap ik helemaal, want gezond genieten dat willen we natuurlijk allemaal! Aan deze categorie ga ik dus meer aandacht besteden en daarom ga ik élke zondag, jaaa élke zondag, een lekker en gezond bak-recept plaatsen, want sundays are for baking!

WORKOUTS
Het kopje ‘workouts’ op jenniferkrijnen.com is een beetje stoffig geworden, want ik heb helaas al een tijdje geen nieuwe video’s meer geplaatst. Waarom? Geen idee, ik denk dat ik gewoon in een recepten-fase zat haha! Maaarr.. daar komt verandering in! Want binnenkort ga ik weer starten met nieuwe workouts! Stay tuned!

En natuurlijk zit ik vol met nóg veeel meer leuke ideeën, maaaar ik ga nog niet álles verklappen! En als jullie zelf ideeën of suggesties hebben die je (meer) op jenniferkrijnen.com wilt zien hoor ik die natuurlijk graag!

Liefs, JenniferClose
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial