10X FOODIE & FITGIRL GIFTS

10X FOODIE & FITGIRL GIFTS

Yesss, het is weer december! Dé cadeau-maand van het jaar! Maar dat betekend natuurlijk cadeautjes-stress… Want waar maak je foodie of een fitgirl nou blij mee? Of wat zet jij als foodie of fitgirl op jouw eigen verlanglijstje? No worries! Ik heb de 10 allerleukste cadeautjes voor foodies & fitgirls, waar ik heeel blij van zou worden, voor je op een rijtje gezet! En om het extra makkelijk te maken, je kan ze allemaal online bestellen! Veel shop plezier!

 

 – – –

 

1. (Kook)boeken

Boeken en kookboeken, daar kunnen we er nooit genoeg hebben! Want een flinke dosis inspiratie en motivatie is altijd fijn! Ik heb mijn favoriete boeken en kookboeken op een rijtje gezet!

 

 

De leukste boeken en kookboeken:
1. Uit Paulines Keuken – Feel Good Food. Lichte en makkelijke recepten waar je blij van wordt
2. Chickslovefood – Het daily dinner-kookboek. 100x avondeten met maar 5 ingrediënten
3. Powerfood – The Party edition. De lekkerste powerfood recepten van Rens Kroes voor verjaardagen, feestjes en diners met familie & vrienden
4. Vegan for Friends – Verrassende recepten met een verhaal
5. Oh my pie! – Van glutenvrije last naar glutenvrij feestje!
6. FIT Methode – Alles wat jij moet weten voor effectief vetverlies, spieropbouw en een gezond lichaam.
7. Ik heb geen zin – inspirerende loopverhalen om je van de bank naar de deur te krijgen

 

 – – –

 

2. Fit Dutchies – Sport & Lounge wear

Fit Dutchies heeft een nieuwe collectie! Sport & Loungewear in alle kleuren en met leuke teksten. Daar maak je elke Fit Dutchie blij mee! Ga naar www.fitdutchies.shop om te shoppen!

 

 – – –

 

3. Keuken Gadgets

Blenders, pannen, wafelijzers, bakspullen, keukenmachines… In de keuken van een foodie of fitgirl is altijd nog wel plek voor een keuken gadget! Loop eens naar binnen bij Blokker of Xenos of speur bol.com af voor de leukste gadgets! Tip: Airfryers zijn op dit moment helemaal hot!

 

 

 – – –

 

4. MyMuesli – Christmas Limited Editions

MyMuesli pakt deze kerst uit met limited editions: Christmas Granola & Advents Muesli! Deze lekkere muesli’s zijn niet alleen te bestellen in een grote bus, maar ook als geschenk-set, probeer-pakket en winterse mini’s! Leeuuk! En ik heb ook een cadeautje voor jou: Als je via deze link besteld, krijg je bij een bestelling vanaf €15,- een gratis Advents Muesli cadeau!

 

 

 – – –

 

5. Notebooks

Zwerven er overal losse blaadjes door het huis met do-to lijstjes of recepten? Dan is een notitie-boekje een leuk idee! Super handig voor al je ideeën, recepten, doelen en to-do lists! Het ‘Get shit done’-boekje hier beneden is van kan je hier bestellen bij Dutch-Lifestyle. Maar ook bij de HEMA hebben ze altijd heel veel leuke notitie-boekjes!

 

 

 – – –

 

6. Keuken-tools

Ook altijd leuk om te geven: handige keukentools! Denk bijvoorbeeld voor foodies aan foto-proof servies, bestek, placemats of leuke voorraad-potten. Of voor de fitgirls aan mealprepbakjes, shake-bekers of bijvoorbeeld een spirelli om low-carb courgetti mee te maken. Het servies hieronder is van Bastion Collections!

 

 

 – – –

 

7. Home-workout Accessoires

Altijd handig: workout-accessoires voor thuis! Denk bijvoorbeels aan een yoga-mat, een ab-roller, een stability ball of een TRX. Daar worder fitgirls blij van!

 

 

 – – –

 

8. Sport Outfit

Ook een sport-outfit doet het altijd goed! Mijn favoriet op dit moment zijn de sportsets van Stronger! Verkrijgbaar in super veel leuke prints, van tropical tot flamingo! Hebbeeen! Bekijk de collectie op stronger.nl.

 

 

 – – –

 

9. FOOOD!

Met food scoor je altijd punten! Foodies en fitgirls zijn bijvoorbeeld gek op pindakaas! Tip: Mister Kitchen heeft heeel veel lekkere smaken van kokos-maple tot karamel-zeezout. Yum! Of wat dacht je van een restaurant-bon om lekker samen te genieten van jullie favo food?

 

 

 – – –

 

10. Body & Fit Giftcard

And last but not least: Kan je nou écht geen cadeautje verzinnen? Dan is een giftcard natuurlijk de perfecte oplossing! Met een Giftcard van Body & Fit doe je elke fitgirl een plezier! Bestel hier een Body & Fit Giftcard!

 

 

 Veel shop-plezier en een fijne kerst!Close
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial