JUICE JUNKIES – REVIEW

JUICE JUNKIES – REVIEW

Een tijdje geleden ontving ik een wel heeel lekker en gezond pakket: een box van Juice Junkies met maar liefst 9 verschillende smoothie-mixen! Blijer kan je mij niet maken, want ik ben echt gek op smoothies! Vooral met fruit en groenten zijn mijn favoriet! Toch maak ik niet zo vaak smoothies, omdat je zo veel verschillende ingrediënten nodig hebt. Deze smoothie packs van Juice Junkies lijkt dus dé perfecte oplossing! Dus tijd om deze box eens uit te testen!

Over Juice Junkies
Juice Junkies: “Ben jij een health addict en gek op smoothies, maar vind je het ook zo’n gedoe om eerst langs de groenteboer te gaan, vervolgens alles te wassen, te schillen, in stukjes te snijden en dan ook nog eens met je vieze handen de blender aan te zetten? Of wil jij graag gezonder leven en meer vitamines binnen krijgen, maar heb je maar weinig tijd? Dan zijn de zakjes met diepgevroren IQF (Individual Quick Frozen) kwaliteit groenten en fruit van Juice Junkies de ultieme oplossing voor jou!”

Juices Junkies snapt het helemaal: we willen gezond eten, maar het liefst zo makkelijk mogelijk!

Juice Junkies - Review

9 verschillende smaken
De Juice Junkie smoothies zijn er in 9 verschillende smaken: fruit smoothies-, fruit & veggies smoothies en energy bombs. (Ze hebben trouwens ook super leuke namen zoals Mango Madness, Can’t Beet This of Berry Nice To Meet You. Leeuuk!) De Juice Junkie zakjes bestaan uit een mix van fruit en/of groenten, superfoods of zelfs whey protein! Handig! Elk zakje bevat 140 gram, perfect voor bij je ontbijt of als tussendoortje. Even blenden met wat sap of zuivel and you’re done. Super handig, toch! De zakjes zijn los te bestellen of in een box, dan kan je meteen alle smaken uitproberen!

Ik ben fan!
Een verse smoothie in 30 seconden, 9 verschillende smaken en geen afval meer.. Ik ben fan! En wist je dat deze smoothie packs zijn ook ideaal om smoothie bowls mee te maken! Ik maakte de Mango Madness met amandelmelk, banaan, granola en kokos. Suuuper lekker! Mijn favo smoothie? Nou ik ben altijd al een slechte kiezer geweest haha, maar vooral de groene smoothies zijn mijn favoriet!

Juice Junkies - Review

Nieuwsgierig?
Benieuwd naar de smoothie mixen van Juice Junkies? Bekijk alle smaken, ingrediënten en alle informatie op www.juicejunkies.nl en daar kan je meteen doorklikken naar de webshop om deze handige smoothie-packs te bestellen. Ik zou gaan voor de Juice Junkie Box, alle 9 smaken in één box! Kan je ze meteen allemaal uitproberen!

 

Juice Junkies - Review

 Close
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial