HET GROTE MAGIONI PIZZA DIEET!

HET GROTE MAGIONI PIZZA DIEET!

Januari is natuurlijk dé maand van de goede voornemens! We gaan weer massaal diëten, detoxen en aan de groene smoothies… Maar Magioni kwam dit jaar wel met een heel tof dieet: Het 3-daagse grote Magioni Pizza Dieet! Ja, dat lees je goed: diëten met pizza’s! Maar natuurlijk wel met gezonde én verantwoorde pizza’s! Van matcha-pizza’s met fruit tot pompoen-pizza’s met geitenkaas.. Ja, dit is echt het beste dieet ever! 

Magioni: “Met het pizza dieet willen we met zijn allen op een ludieke manier een tegenbeweging geven in de wereld van de voedingshypes. En wie wil er nou eigenlijk niet detoxen met pizza? Dat wil iedereen toch? We bedoelen.. Pizza all day. Nou goed, je snapt ons. Dus hier is ’ie “Het Pizza Dieet”. Een drie-dagen-plan, compleet met healthy pizza ontbijt, pizza lunch en natuurlijk pizza for dinner. Perfect om jouw nieuwe jaar mee te beginnen. Dus slinger die detox snel het raam uit en knal de oven aan! Heel Nederland weer back on track. Met pizza!”

Ik werd uitgenodigd om mee te doen met dit toffe dieet en dat hoef je mij natuurlijk niet twee keer te vragen! I’m In! Ik ontving een mega grote box met limited edition pizza-bodems, een receptenboekje en alle ingrediënten voor dit 3-d  aagse pizza dieet. Ik ging meteen aan de slag! Want 3 dagen pizza’s als ontbijt, lunch én diner, wie wil dat nou niet! En dan heb ik het nog niet eens gehad over hoe ontzettend lekker alle recepten waren! Ja, dit dieet is een blijvertje haha! Benieuwd naar mijn favoriete pizza’s? Lees snel verder!

Magioni Pizza Dieet

Ontbijt – Matcha-Pizza met romige kwark, bramen en pompoenpitten.
Deze groene pizza-bodem ziet er misschien een beetje eng uit, maar de combinatie van deze matcha-pizza met Abbot Kinney’s kokosyoghurt, bramen, pompoenpitten, kokossnippers en matcha poeder was echt verassend lekker! Een heerlijk verwenontbijt met maar liefst 71 gram groenten!

– – –

Magioni Pizza Dieet

Lunch – Pizza-Wafel met een topping van kokosyoghurt, frambozen en marshmallows.
Alleen al op de kleur van de pizza ben ik smoorverliefd! En ik combinatie met Abbot Kinney’s kokosyoghurt, frambozen, marshmallows, sprinkles en pure chocolade is dit een echte party-lunch! En surpise: deze pizza bevat maar 320 calorieën en wel 70 gram groenten! Zo wil ik elke dag wel lunchen!

– – –

Magioni Pizza Dieet

Diner – Pompoen-Pizza met geitenkaas, vijgen en crunchy aardappelduo.
Pompoen, geitenkaas en vijgen, al mijn favorieten in een pizza! Deze pizza móest dus wel goddelijk zijn. And it is! Deze pompoen-pizza met een topping van zuivelspread met maqui poeder, Zoë Zazu geitenkaas, een duo van aardpeer en truffelaardpeer, vijgen en een sjalotje was zonder twijfel de allerlekkerste!

– – –

Wat ik zo leuk vond aan het receptenboekje: alle voedingswaarden zoals calorieën, koolhydraten, vetten, eiwitten én het aantal gram groenten stond per pizza vermeld! Daar word ik blij van! En Magioni schreef daarnaast nog wat leuke tips voor een succesvol Pizza Dieet!

Magioni’s tips voor een succesvol Pizza Dieet:

1. Groenten!
Doordat elke bodem al snel zo’n 70 gram groenten bevat krijg je met het PD een stuk minder calorieen, koolhydraten en vetten binnen! Niet alleen een stuk gezonder, maar de groenten in en op je pizza zogen ook nog eens voor een verzadigd gevoel gedurende de dag. Winning toch?

2. Laat de suikers even staan
Na al de pepernoten, kerstkransjes en oliebollen met een lading poedersuiker waar je “U” tegen zegt kunnen we best drie dagen zonder suiker. Het zorgt er niet alleen voor dat je bloedsuikerspiegel beter in balans blijft, maar ook je cravings worden minder en je lichaam komt tot rust. Gewoon even niet doen dus, kun jij.

3. Gezonde vetten
Ja, oliebollen zijn lekker! En een biefstuk met Kerst is het allerlekkerst als hij gebakken is in roomboter, maar nu is het weer even klaar. Kies de komende dagen voor gezonde vetten uit bijvoorbeeld noten, avocado en kokosyoghurt.

4. Drink, drink, drink!
En nee, geen champagne, wijn of gin-tonic. Die hebben we even genoeg gehad! Zeg de fles even gedag en ga tijdens het PD over op water en thee. Helpt je echt.

5. Blijf bewegen
Gedurende de feestdagen heb je de sportschool waarschijnlijk even gedag gezegd, volkomen terecht! Maar nu is het tijd om de draad weer op te pakken. Plan voor jezelf 1 dag van het PD, en trek die sport-outfit vast uit de kast. Doe waar jij zin in hebt, want elke vorm van beweging telt.

6. Neem het niet te serieus
Van groene sapjes, tot slakkenkuren en clean eating. De goede voornemens waar heel Nederland al heel december op heeft zitten broeden zijn gestart, we gaan ons leven beteren. En dit keer lukt het echt. We snappen je, heus. Maar van een gezond én gezellig leven werd nog nooit iemand ongelukkig! Dus neem alles met een korreltje zout, of twee, en geniet!

 

Jaaa I know, dit wil jij natuurlijk ook! Ga snel naar magioni.com/pizza-dieet voor alle in’s en out’s over dit toffie Pizza Dieet en daar kan je ook het receptenboekje downloaden! Good luck!Close
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial