THE MAGIONI VEGGIE REVOLUTION!

THE MAGIONI VEGGIE REVOLUTION!

Wist je dat slecht 5% van de volwassenen en 3% van de kinderen hun dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten eet? Dat is natuurlijk veeel te weinig! Dat móet anders! Magioni kwam na het Pizza Dieet weer met een super leuke (én lekkere) challange! The Veggie Revolution: samen meer groenten eten! Ik ontving een box vol met healthy pizzabodems, bergen groenten, gezonde producten en super toffe kleuren poeders om de lekkerste recepten in elkaar te zetten. Doe je ook mee?

The Magioni Veggie Revolution - Jennifer Krijnen

Magioni: “Het doel? Eet meer groenten. Het doet je lichaam goed. En jezelf ook. Daarom hebben we deze serieuze challenge bedacht! We zetten hoog in. Na deze week moeten we 5 miljoen gram groente hebben gegeten. Ja, tel maar uit je winst!

Een echte challenge dus. En niet zo maar één, want speciaal voor deze campagne lanceren wij natuurlijke kleuren poeders. Elk recept of product geef je hiermee een eigen kleur, en dat maakt het variëren nog 10 keer leuker. Elk recept in jouw Veggie Revolution receptenboek wekt een reactie op. Niet is te gek, en alles kan. Hoe uniek wil je het hebben?”

Klaar voor wat Veggie Revolution inspiratie? Here we go!

The Magioni Veggie Revolution - Jennifer Krijnen

Ik maakte deze heerlijke Hibiscus-pizzabodem met zalm, mascarpone, komkommer, lente-ui en honing-dillesaus. En dat heerlijke roze kleurtje is de danken aan de Pink Pitaya Poeder!

The Magioni Veggie Revolution - Jennifer Krijnen

Ook deze Matcha Broccolipizza met vegetarische kipstukjes, tatziki en heel veel veggies stonden op het Veggie Revolution-menu!

The Magioni Veggie Revolution - Jennifer Krijnen

Lekker borrelen met veggies met deze heerlijke Borrelpizza met Old Amsterdam crème, gebakken champignons, rode ui en verse rozemarijn. Jammie!

The Magioni Veggie Revolution - Jennifer Krijnen

En dan was er nog deze heerlijke Courgettepizza met kipdijfilet, gegrilde groenten en Argentijnse grillkruiden.

The Magioni Veggie Revolution - Jennifer Krijnen

And last but nog least: Pompoenpizza met mascarpone, geitenkaasbolletjes van Bettine, paarse spruitjes en crispy amandelsnippers. Deze geitenkaas bolletjes van Bettine zijn trouwens super handig! Nooit meer vieze vingers met geitenkaas verkruimelen, I love it!

En dat is nog niet alles! Want in het inspiratie-boek op magioni.com staan nóg meer heerlijke kleurrijke recepten met lekker veel groenten! Download hem hier!

The Magioni Veggie Revolution - Jennifer Krijnen

En dan zijn er nog die super toffe kleuren poeders waar je aan het begin van deze post al iets over las! Op deze manier geef je op een natuurlijke wijze een colorboost aan je eten! Roze lattes, groene havermout, blauwe yoghurt.. Niets is te gek! Bestel ze tot en met 25 februari met 25% korting in de shop op magioni.com met de kortingscode: ‘kortingvanjenniferkrijnen’.

Doe je ook mee met The Veggie Revolution? Je vindt alle in’s en out’s over The Veggie Revolution op magioni.com/veggie-revolutionClose
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial