Daar is ze! Onze lieve kleine Jane Krijnen! Geboren op 10-12-2020. Ohh wat zijn we verliefd op jou!

Wat was ik ongeduldig die laatste dagen! Maar daar was ze eindelijk op 10 december, de uitgerekende datum, hoe bijzonder is dat! Jane is om 20.31 thuis geboren. Op de bevalling kijk ik ontzettend positief terug. Het ging snel, soepel en eigenlijk precies zoals ik had gehoopt. Ik vond het zó een mooie ervaring! Helaas moesten we daarna voor mama naar het ziekenhuis, maar de volgende dag konden we gelukkig weer naar huis en gaan genieten van ons mooie gezin en de kraamweek. (Ik zal de bevalling binnenkort delen in een aparte blog!)

Jennifer Krijnen - Lieve Kleine Jane

De kraamweek, wauw wat een rollercoaster was dat! We hebben een ontzettend fijne kraamweek en kraamhulp gehad, maar wat is die eerste week intens! Ontzettend mooi en emotioneel, maar vooral ook hectisch en overweldigend! Alles is nieuw, onwennig en spannend. Mijn emoties vliegen alle kanten op. Van intens gelukkig en huilen omdat ze zo mooi en perfect is, naar onzekerheid of verdriet omdat er alweer een dag voorbij is. Het gaat nu al veel te snel! En dat allemaal op veel te weinig slaap, en dan kan ik overdag weer niet slapen omdat ik geen moment van Jane wil missen. Gelukkig sleept de liefde en adrenaline je daar doorheen. En hoe overweldigend die week ook was, wat hebben we op een mega grote roze wolk geleefd. En die roze wolk wordt nog elke dag groter en groter!

Met Jane gaat het super goed. Ze groeit goed, drinkt goed, huilt bijna niet en heeft gelukkig weinig last van krampjes. En natuurlijk heeft ze wel eens een mindere dag of nacht, maar over het algemeen is ze een hele rustige en makkelijke baby en een ontzettende slaapkop! We moesten haar zelfs wakker maken voor haar voedingen, want zelf vond ze het allemaal wel prima. Omdat ze zo goed groeit kunnen we haar nu voeden op verzoek en dat is wel echt heel fijn. Fijner voor Jane én fijner voor papa en mama, want een uurtje extra slaap kunnen we goed gebruiken! Verder vind Jane het heerlijk om in haar badje te gaan en lekker buiten te wandelen in de kinderwagen, dus we gaan lekker veel met z’n drietjes op pad! En verder kroelt ze zo veel mogelijk als een klein koalabeertje op mijn borst, het fijnste gevoel wat er is! Met mama gaat het ook goed. De eerste dagen waren wel écht even zwaar. Logisch natuurlijk, een bevalling is ook niet niks!

Mama worden… Ik heb er zoveel over nagedacht tijdens mijn zwangerschap, maar het is nog veel mooier dan ik had kunnen bedenken. Wat een liefde!

blogsignature