Yes, it’s almost that time of the year! En als jij als als mommy-to-be deze blog nu leest, wordt ook jouw decembermaand extra bijzonder met een kleintje op komst! Maar naast dat lieve kleine cadeautje in je buik horen er natuurlijk ook échte cadeautjes in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom! Heb jij jouw decemberlijstje al klaar liggen? Ik heb de fijnste musthaves met een paar leuke kortingscodes voor je op een rijtje gezet! Happy shopping!

Babyjaar invulboek Linnen Taupe

Babyjaar invulboek Linnen Taupe

Babyjaar invulboek Linnen – PinkPeach

Ohh, wat gaat dat eerste jaar toch snel voorbij! En wat zitten er veel mijnpalen in het eerste jaar van je kleintje! Lachen, rollen, kruipen, tandjes en misschien wel de eerste stapjes of woordjes. Bewaar alle mooie momenten en foto’s van het eerste jaar in dit mooie invulboek!

 

Jollein Wikkeldeken Bunny 100x105cm - Off-White

Bunny Wikkeldeken – Jollein

Ik kan niet genoeg krijgen van alles wat van teddystof is! Op deze wikkeldekens van Jollein was ik dan ook meteen verliefd en móest ik hebben. Ja, in maar liefst twee kleuren. Blij dat ik er ook twee had, want ik heb ze zóveel gebruikt! Jane sliep er heerlijk in, in onze armen, in de box, maar ook in de kinderwagen en in de autostoel. Superhandig: er zitten openingen in de achterkant zodat de autostoelriempjes er doorheen kunnen!

 

Jennifer Krijnen

Badjas & Mommy Dry Towel – Bobbé

Nog zo een leuk kraamcadeautje, maar ook heel leuk voor onder de kerstboom: een gepersonaliseerde Badjas of Mommy Dry Towel van Bobbé, verkrijgbaar in 5 hele lieve kleurtjes! Vooral de Mommy Dry Towel is het eerste jaar zó handig! Want eerlijk, het is altijd zo een gedoe met die badcapes! Badcapes worden al snel te klein voor je kindje en zelf ben je altijd kletsnat. Deze handige Mommy Dry Towel knoop je eerst om jezelf heen en vervolgens sla je hem lekker warm om je kindje. Win-win! Want jij bent niet nat en je kindje heeft het lekker warm in de grote towel! Met de kortingscode JENNIFER15 ontvang je tot kerst 2021 15% korting op je bestelling!

 

Studio Noos Schoudertas Teddy mom-bag - beige

 

Studio Noos Schoudertas Teddy mom-bag - beige

Studio Noos – Teddy Mom-bag – Beige

De musthave luiertas voor elke mama: De Studio Noos Mom-bag! Alles past er in en je hangt hem super makkelijk aan de kinderwagen. Ennn, hij is van Teddy-stof, alleen al daarom móeten we deze hebben, toch?

 

 

Jennifer Krijnen

Babykleding – Kletskouz

Nooit genoeg babykleertjes! Kletskouz is een van mijn favoriete merken! Vooral de Flared Broekjes vind ik zó schattig! Ben je ook verliefd geworden op een of meerdere items uit de webshop? Met de kortingscode JENNIFER15 ontvang je 15% korting op de hele collectie!

 

Berenpakje – Prénatal

Niets schattiger dan een baby in een berenpakje! Ik kon Jane wel opeten als ze dit Berenpakje aan had!

 

Jennifer Krijnen

Blondes & Berries

Je kleintje altijd dicht bij je? Bij Blondes & Berries shop je mooie gepersonaliseerde sieraden met de naam of initialen van je kindje/kindjes. Deze Satin Bracelets shop je in zilver of goud en in maar liefst 29 kleuren satijnkoord! Met de kortingscode JENNIFER15 15% korting op alle gepersonaliseerde sieraden!

 

Sophie de Giraf in geschenkdoos

Sophie de Giraf 

Voordat ik zwanger was had ik nog nooit van Sophie de Giraf gehoord, maar dit zou dus hét lievelingsspeeltje zijn van elke baby. En inderdaad, Sophie de Giraf is het helemaal! Deze kleine cutie stimuleert meerdere zintuigen van je kleintje, is makkelijk vast te houden en heeft ook een hele fijne geur. Sophie is heel lang Jane haar beste vriendinnetje geweest en ging overal mee naar toe!

 

ByKay - Click Carrier Classic - Ribbed Velvet - Almond Sand

Draagzak Click Carrier Ribbed Velvet Almond Sand ByKay

Draagzak – Click Carrier Ribbed Velvet Almond Sand – ByKay 

Ik heb lang getwijfeld of ik een draagzak moest aanschaffen, maar ik ben blij dat ik voor deze Click Carrier van ByKay gegaan ben! En hoewel ik toch meer een kinderwagen- dan draagzak-moeder ben, vind ik het toch fijn om er eentje te hebben. Hadig voor strandwandelingen, of andere wandelingen waar de kinderwagen niet zo handig is, of als je gewoon lekker de hele dag je kindje dichtbij je wilt hebben. Stiekem vond ik deze gewoon heel erg mooi, maar hij is ook super makkelijk in gebruik. Ook geen onwijs dure aankoop onder de draagzakken, maar wel een hele fijne!

 

How About Mom

How About Mom – Het eerlijke moeder-boek – Anna & Frederieke Jacobs

Ik kreeg dit boek afgelopen kerst, toen Jane twee weken oud was. Je snapt dat ik die tijd wel wat anders te doen had dan een boek lezen, hihi. Ik heb dit boek dan ook pas gelezen in de zomervakantie, maar wauw… ik wou dat ik hem eerder had gelezen! Wat een fijn en herkenbaar boek! Mama worden brengt heel wat hormonen, emoties en onzekerheden met zich mee en naast alle mooie momenten, zijn er soms ook lastige. In dit boek lees je mooie, leuke en herkenbare verhalen van andere mama’s die dit ook zo ervaren. Maar ook over je zwangerschap, de kraamperiode, borstvoeding en het herstel na je zwangerschap. Een echte musthave voor alle mommy’s to be. (Maar lees hem dus wel al vóór je zwangerschap!)

 

Oei, ik groei!

Oei, Ik groei – De 10 sprongen in de mentale ontwikkeling van je baby

Nog zo een fijn boek: Oei, ik groei! Heb je andere mama’s wel eens gehoord over hun baby’s die last hebben ‘sprongetjes’? Dit is dus dat ‘sprongetjes-boek’! In dit boek lees je over alle mentale ontwikkeling van je baby. Je leest hoe de ontwikkeling verloopt, wanneer je baby een sprongetje in zijn mentale ontwikkeling maakt, wat je kunt verwachten en hoe jij je baby daarbij kunt helpen. Deze sprongetjes verklaren waarom je baby soms fases heeft waarin hij meer huilt, hangeriger is en humeuriger, slechter slaapt en minder eet. Maaar… na zo een sprongetje merk je dat je kleintje opeens veel meer nieuwe dingen kan!

 

Knuffel Little Goose 30 cm - Little Dutch

Knuffel Little Goose 30 cm - Little Dutch - Wit

Knuffel Little Goose 30 cm – Little Dutch

Elke baby kiest uiteindelijk zelf een lievelingsknuffel. Deze Goose (wij noemen hem Duckie) is Jane haar lievelingsknuffel! Terwijl de meeste baby’s vaak een konijn, beertje of aapje als lievelingsknuffel hebben, is Jane helemaal gek op deze gans. Zo schattig! De Goose is in verschillende maten en ook in een knuffeldoekje en rammelaar!

 

Little Dutch ''Wild Flowers'' blokkentrein (met naam)

Gepersonaliseerde Blokkentrein – Little Dutch

Kraamcadeau-tip! Cadeautjes met geboortegegevens zijn altijd bijzonder, maar deze blokkentrein is wel héél erg leuk! Deze Gepersonaliseerde blokkentrein van Little Dutch is de eerste maanden een echte eyecatcher in de babykamer en als je kindje wat ouder is kan hij of zij er zelf lekker mee spelen.

 

Little Dutch Wipstoel Incl Speelboog en Verkleiner Lightgrey

Wipstoel – Little Dutch 

Jane haar liefde voor ‘Duckie’ begon bij deze wipstoel, daar was de Goose al haar favoriete speeltje van de speelboog. Deze wipstoel van Little Dutch zou ik iedereen aanraden! De verkleiner is echt heel fijn, hierdoor zit je kindje ook als newborn al lekker stevig en zacht in de wipstoel. Verder is de wipstoel lekker zacht, makkelijk te verstellen, de hoes kan in de was (handig wanneer je de oefenhapjes in de wipstoel geeft!) en de speelboog is natuurlijk super leuk!

 

 

romper katoen met bamboe ajour roze roze - 1000025658 - HEMA

Rompertjes – HEMA

 

babyslaapzak met afritsmouwen padded katoen bloemen blauw blauw - 1000024786 - HEMA

Slaapzak – HEMA

And last but not least, nog een praktische tip! De rompertjes en slaapzakken van HEMA zijn mijn favoriet! De rompertjes zijn lekker stretchy en blijven lang mooi. De slaapzakken zijn aan de onderkant lekker breed en hebben, in tegenstelling tot andere merken, een mooie aansluitende halslijn.

 

 Have a very Merry December!

blogsignature