Bosvruchten Crumble

img_7986

Yes, het is weer weekend! Tijd om een lekker ontbijtje te bakken. En ontbijten met deze Bosvruchten Crumble is als ontbijten met taart, zó lekker, maar wel véél gezonder! Deze Crumble is lekker fris, zoet en crunchy, en super makkelijk om te maken. Zet de oven maar vast aan!

Voor 2 personen:

Dit heb je nodig:
250 gram bosvruchten (of ander rood fruit)
60 gram havermout
40 gram havermoutmeel
1 ei
1 eetlepel honing
1 eetlepel kokosolie
kaneel

Zo maak je het:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Als je diepvriesfruit gebruikt, laat dit dan eerst ontdooien en giet het vocht af. Meng in een kom de alle ingrediënten, behalve het fruit, en kneed dit tot een crumble. (Tip: havermoutmeel kan je makkelijk zelf maken door havermout in de keukenmachine te mixen tot meel.) Leg het fruit in een ovenschaal en verdeel de crumble er overheen. Zet de Bosvruchten Crumble 25 minuten in de oven en laat hem daarna even afkoelen. Eet smakelijk! (Tip: lekker met een beetje kwark!)

1 portie Bosvruchten Crumble bevat:
Calorieën: 330
Koolhydraten: 44,8 gram
Eiwitten: 10,7 gram
Vet: 11 gramClose
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial