OVERNIGHT OATS MET FRAMBOZEN-CHIA PARFAIT

OVERNIGHT OATS MET FRAMBOZEN-CHIA PARFAIT

Heb jij ‘s ochtend niet zo veel tijd om uitgebreid te ontbijten? Dan is deze Overnight Oats met Frambozen Chia-Parfait écht iets voor jou! Je zet hem de avond van te voren in de koelkast en de volgende ochtend ben je ready to go! Makkelijk voor als je niet zo veel tijd hebt ‘s ochtends of handig voor onderweg. En dan het ook nog eens een hartstikke lekker, gezond en voedzaam ontbijt is, is helemaal fijn!

img_20170207_115458_301

Dit heb je nodig voor 1 portie:
40 gram havermout
150 ml amandelmelk
50 ml magere kwark
1 theelepel vanille-poeder/extract
100 gram frambozen
1 eetlepel chiazaden
Handje amandelen

Zo maak je het:
Zet ze avond van te voren de havermout, met de amandelmelk, kwark en vanille in een afgesloten bakje in de koelkast. De chia parfait maak je door de frambozen in een pannetje aan de kook te brengen, laat het zachtjes koken tot de frambozen zacht zijn, voeg vervolgens de chiazaden toe er roer goed door. Zet het vuur uit en laat de chia parfait afkoelen tot er een soort jam ontstaat. Zet ook dit bakje in de koelkast. De volgende ochtend hoef je de Overnight Oats en de Frambozen Chia-Parfait alleen nog in een glasje of bakje te lepelen en er wat amandelen over heen te strooien en your ready to go!

img_20170207_115156_600

Een portie Overnight Oats met Frambozen Chia-Parfait bevat:
Calorieën: 345
Koolhydraten: 34,9 gram
Eiwitten: 16,4 gram
Vet: 13.1 gramClose
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial