GOURGETTE-AVOCADO PASTA MET GARNALEN

GOURGETTE-AVOCADO PASTA MET GARNALEN

Courgetti is helemaal hip! Deze spaghetti van courgette is laag in calorieën en koolhydraten, super gezond en hartstikke lekker! Bak er garnalen bij en maak een romige saus van avocado en je hebt een super lekker, fris en gezond gerecht op tafel!

IMG_20170322_193304_003

Dit heb je nodig voor 2 porties:
1 avocado
2 courgettes
250 gram garnalen
1 limoen
eetlepel olijfolie
Peper en zout
Knoflookpoeder
Paprikapoeder
Chilipoeder
Optioneel: een beetje Parmezaanse kaas

Zo maak je het:
Meng in een kom het sap van een halve limoen, een theelepel paprikapoeder, knoflookpoeder en een snufje chili. Roer de garnalen hier door heen en laat even marineren. Snij ondertussen de courgettes met een spirelli in spaghetti-slierten. Verdeel over twee borden en bestrooi met wat zout. Verhit een eetlepel olijfolie in een pan en bak de garnalen op middelhoog vuur gaar. Prak de avocado fijn en meng deze het sap van de andere helft van de limoen, peper zout en wat knoflookpoeder. Roer de avocado-saus door de courgetti, voeg de garnalen toe en breng op smaak met peper, zout en eventueel Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!

IMG_20170322_193956_982

Een portie Avocado-Courgetti met Garnalen bevat:
Calorieën: 385
Koolhydraten: 21,5
Eiwitten: 30,4
Vet: 20,1Close
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial