PITA-PIZZA’S MET ZALM

PITA-PIZZA’S MET ZALM

Lekker hapje voor het weekend: Pita-Pizza’s! Snel klaar en super leuk om te maken, want je kan eindeloos variëren! Ik ging vandaag voor gerookte zalm, want pizza en zalm is een gouden combi als je het mij vraagt. Een lekker weekend-diner, of snij de Pita-Pizza in vieren en je hebt een heerlijk hapje voor bij de borrel!

img_20170301_200019_564

Dit heb je nodig voor 4 Pita-Pizza’s:
4 pitabroodjes
100 gram gerookte zalm
4 eetlepels cream cheese light (Philadelphia)
een kleine rode ui
handje rucola
theelepel dille

Zo maak je het:
Bereid de pitabroodjes zoals aangegeven op de verpakking. Snij de gerookte zalm in blokjes en de rode uit in halve ringen. Smeer op elk pitabroodje een eetlepel cream cheese en beleg ze met zalm, rode uit en dille. Bak de pita-pizza’s nog 10 minuten in de oven en beleg ze vervolgens met een beetje rucola. Eet smakelijk!

img_20170301_195925_921

Een Pita-Pizza met Zalm bevat:
Calorieën: 199
Koolhydraten: 26,9 gram
Eiwitten: 10,9 gram
Vet: 4,9 gramClose
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial