3X GROENTEN IN JE HAVERMOUT

3X GROENTEN IN JE HAVERMOUT

Huh, groenten in je havermout? Misschien een onverwachte combinatie, maar met wat fruit of kruiden proef je daar helemaal niks van en kan je verassend lekkere combinaties maken! Wat dacht je van Carrot Cake Havermout of Pumpkin Pie Havermout? YUM! En die portie groenten maakt je ontbijt extra gezond en voedzaam. Win-win dus! Ik heb 3 lekkere recepten voor je op een rijtje gezet! 

 

Carrot Cake Havermout

Carrot Cake Havermout

Deze heerlijke Carrot Cake Havermout is het ultieme winter-ontbijt! Want wakker worden met een lekker warm ontbijt dat naar taart smaakt én super gezond is dat willen we toch allemaal? Yes please! Lees meer…

 

Pink Overnight Oats met Bietjes

PINK OVERNIGHT OATS MET BIETJES

Ja, in dit mooie bakje roze havermout zitten bietjes verstopt! In combinatie met fruit proef je helemaal niets van hoor, én het zorgt voor een vitamine-boost en een heeel mooi roze kleurtje! Lees meer…

 

Pumpkin Pie Havermout

Lekker warm en met heerlijke herfstige smaken zoals pompoen, kaneel en speculaas, yummie! Als je gek bent op pumkin pie en op havermout, vind je dit Pumpkin Pie Havermout vast ook superlekker! Lees meer…

 

Heb je een van deze recepten gemaakt? Let me know, vind ik leuk!
Laat hieronder een reactie achter en deel jouw foto op Instagram met #jenniferkrijnen. Enjoy
!

 Close
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial