QUESADILLA’S MET KIP & HUMMUS

QUESADILLA’S MET KIP & HUMMUS

Iets waar extra groenten aan toe gevoegd is, daar word ik altijd heel erg blij van! Dus toen ik deze wortel-tortilla’s van No Fairytales in de supermarkt zag liggen, móest ik die natuurlijk proberen! Wortel-tortilla’s, ja dat klinkt een beetje gek. Maar ze zijn echt ontzettend lekker! Ik maakte er quesadilla’s van met hummus, kip, spinazie en zongedroogde tomaatjes, super lekker! Scroll snel verder voor het recept!

IMG_20170515_185109_354

Dit heb je nodig voor 2 Wortel-Quesadilla’s:
2 wortel tortilla’s van No Fairytales
75 gram kipfilet
2 eetlepels hummus
een handje spinazie
een handje (zongedroogde) tomaten

Zo maak je het:
Smeer de wortel-tortilla’s in met een eetlepel hummus. Beleg de tortillas per helft met kipfilet, spinazie en (zongedroogde) tomaten. Vouw de tortilla’s dubbel en bak ze 3 minuten per kant goudbruin. (Je hoeft geen olie te gebruiken.) Enjoooy!

IMG_20170515_185420_998

1 Wortel-Quesadilla bevat:
Calorieën: 224
Koolhydraten: 19,7 gram
Eiwitten: 14,8 gram
Vet: 8,2 gram

 



Close
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial