Aardbei en kokos, dat vind ik toch zó een lekkere tropische combi! Ik maakte van deze combi vanmorgen een heerlijke Strawberry Coconut Smoothie-Bowl! Jammie, dat was lekker wakker worden! Ik maakte hem met de Crunchy Nuts Granola die ik een tijdje geleden van Oot Granola ontving: 100% pure granola én helemaal biologisch en glutenvrij. De smaken Cacao Boekweit, Chia Spice en Paleo Mix zaten ook in de box, maar ie zijn de volgende keer aan de beurt! Deze Crunchy Nuts Granola is in ieder geval helemaal goedgekeurd, super lekker! Vooral in combinatie met deze heerlijke smoothiebowl, dus lees snel verder voor het recept!

Strawberry Coconut Smoothiebowl - Jennifer Krijnen

Dit heb je nodig:
– 150ml kokosyoghurt, bijvoorbeeld Mild & Creamy van Alpro
– 1 bevroren banaan in plakjes
– 100 gram aardbeien + extra voor de garnering
– 30 gram granola, ik heb hier de Crunchy Nuts van OOT gebruikt
– een handje kokossnippers

Zo maak je het:
– Snij de avond van te voren een banaan in plakjes en leg deze in een afgesloten bakje in de vriezer. (Waarom bevroren banaan? Dan wordt de smoothiebowl dikker en blijven de toppings beter liggen!)
– Mix de volgende ochtend de bevroren bananen plakjes met de kokosyoghurt en aardbeien in de blender tot een lekkere dikke smoothie en giet deze vervolgens in een schaaltje.
– Beleg de smoothiebowl met wat extra plakjes aardbeien, een handje kokossnippers en granola en je Strawberry Coconut Smoothie-Bowl is ready to eat!
Eet smakelijk!

Een Strawberry Coconut Smoothie-Bowl bevat:
Calorieën: 377
Koolhydraten: 57 gram
Eiwitten: 11,4 gram
Vet: 11,8 gram
Vezels: 10,2 gram

Heb je het recept gemaakt? Let me know, vind ik leuk!
Laat hieronder een reactie achter en deel jouw foto op Instagram met #jenniferkrijnen. Enjoy!