LINZENSALADE MET RODE BIET EN GEITENKAAS

LINZENSALADE MET RODE BIET EN GEITENKAAS

Salades, ik kan er geen genoeg van krijgen! Lekker fris, licht en ideaal om wat extra groenten te eten. In de zomer ben ik gek op frisse salades, maar in de winter kies ik liever voor warmere smaken, zoals deze linzensalade met rode biet en geitenkaas!

Dit heb je nodig:
2 gekookte rode bieten (ongeveer 200 gram)
Blik linzen (265 gram)
2 plakjes geitenkaas
2 handjes rucola
Handje pecannoten
Eetlepel honing
Eetlepel balsamico-azijn

img_20170105_083250_148

Zo maak je het:
Kook de rode bieten in een laagje water gaar. Laat de linzen uitlekken en snij de rode bieten in stukjes. Verdeel de rode bietjes, rucola, linzen, geitenkaas en pecannoten over twee kommen. Meng in een andere kom een eetlepel honing en een eetlepel balsamico en verdeel de honing-balsamico dressing over de salades.

Eet smakelijk!

img_20170105_082949_808Close
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial