PASTASALADE MET GEROOKTE KIP

PASTASALADE MET GEROOKTE KIP

In de zomer ben ik gek op pastasalades! Lekker fris, gezond en snel klaar. En je kan zo veel lekkere combinaties maken! Vandaag ging ik voor een pastasalade met gerookte kip en crème fraîche, té lekker! Heerlijk als het buiten warm is en je geen zin hebt in een zware maaltijd. Maak een lekkere grote portie en je hebt meteen een gezonde lunch voor de volgende dag!

IMG_20170420_180144_408

Dit heb je nodig voor 2 personen:
100 gram pasta (ongekookt)
200 gram gerookte kip
1 bekertje crème fraîche light
50 gram rucola
1 rode paprika
1 kleine ui
een handje olijven
1 theelepel bieslook
1 theelepel oregano
peper en zout

Zo maak je het:
Kook de pasta gaar zoals aangegeven op de verpakking. Giet de pasta af en spoel af onder koud water. Als de gerookte kip nog niet is voorgesneden, snij deze dan in reepjes/blokjes. Snij ook de groenten en kruiden fijn en roer deze samen met de crème fraîche en de gerookte kip door de pasta. Zet de pastasalade een half uur in de koelkast zodat alle ingrediënten goed in kunnen trekken. Eet smakelijk!

IMG_20170420_180356_183

Een portie Pastasalade met gerookte kip bevat:
Calorieën: 441
Koolhydraten: 46,5 gram
Eiwitten: 32,1 gram
Vet: 14,5 gramClose
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial