BIETEN-TORTILLA’S MET AVOCADO & GEITENKAAS

BIETEN-TORTILLA’S MET AVOCADO & GEITENKAAS

Bietjes, avocado en geitenkaas.. oh boy, dat is zó een heerlijke combi! Ik wist dus meteen wat ik ging maken met deze mooie roze bieten-tortilla’s! (Dat vind ik nou zo leuk aan bietjes: alles wordt roze!) En deze bieten-tortilla’s zijn niet alleen super lekker, je krijgt ook nog eens 36 gram groenten per wrap binnen! Niet zo gek op bietjes? No worries, want die bietjes die proef je helemaal niet!

IMG_20170517_185318_799

Dit heb je nodig voor 2 Bieten-tortilla’s met Avocado & Geitenkaas:
2 Bieten tortilla’s van No Fairytales
2 eetlepels hummus
1 avocado
50 gram geitenkaas
een handje rucola
een kleine rode ui

Zo maak je het:
Smeer de tortilla in met een eetlepel hummus en snij de rode ui in halve ringen. Snij de avocado in de lengte doormidden, verwijder de pit en snij hem in reepjes. Beleg de tortilla met rucola, geitenkaas, avocado en rode ui, rol de tortilla op en hij is ready to eat! Eet smakelijk!

IMG_20170517_184910_843

Een Bieten-tortilla’s met Avocado & Geitenkaas bevat:
Calorieën: 279
Koolhydraten: 25,4 gram
Eiwitten: 10,2 gram
Vet: 15,4 gram

 

 Close
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial