DE 10 LEKKERSTE RECEPTEN VAN 2017!

DE 10 LEKKERSTE RECEPTEN VAN 2017!

Het is alweer de laatste dag van dit jaar! Een mooie dag om terug te blikken op alle lekkere gezonde recepten van het afgelopen jaar! Ik heb een top 10 van jullie favoriete, meest bekeken recepten gemaakt. En als ik zo naar deze top 10 kijk zijn jullie, net als ik, gek op bananenbrood en taart! Daar ga ik dus weer lekker mee aan de slag in 2018! 

Healthy Speculaas Cake

1. HEALTHY SPECULAAS CAKE

De speculaas-gekte is weer los gebarsten! Eindelijk, want ik ben echt gek op alles met speculaas! In de wintermaanden gaan er dan ook heel wat potjes speculaaskruiden doorheen, want ik stop het echt overal in.. Heeerlijk! Dus, tijd voor een lekker én gezond speculaas-recept. Deze Healthy Speculaas Cake is echt heerlijk! Lekker zoet en smeuïg, met heerlijke warme en winterse smaken.. YUM! Hij is binnen no-time klaar en dan die heerlijke geur van versgebakken speculaas cake in huis, zó lekker!” Lees meer…

 

2. HEALTHY CARROT CAKE

“Ik ben echt gek op Carrot Cake! Heerlijke warme en kruidige smaken en een dikke cream-cheese laag… Mmm, zó lekker! Ondanks dat er wortel in zit is een Carrot Cake door de grote hoeveelheid suiker niet erg gezond. Dus het stond al een tijdje op mijn to-do list om een gezonde versie van dit heerlijke taartje te maken. En hier is ‘ie dan: Healthy Carrot Cake. En trust me, hij is echt zooo lekker! Heerlijk zoet en smeuïg, op z’n allerlekkerst dus! Lees snel verder voor het recept!” Lees meer…

 

ROMIGE COURGETTI MET GEROOKTE ZALM

3. COURGETTI MET GEROOKTE ZALM

“Zin in een snelle en lichte maaltijd vanavond? Deze romige courgetti met gerookte zalm echt heerlijk! Ik ben echt gek op courgetti! Snel klaar, hartstikke gezond en super lekker! Draai met een spirelli-snijder mooie dunne slierten van de courgette en je hebt courgette-pasta! Super easy en ideaal als je wat minder koolhydraten wilt eten! Omdat je de courgetti gebruikt als ‘normale pasta’ kun je er natuurlijk eindeloos mee variëren! Eerder maakte ik al courgette-avocado pasta met garnalen, maar deze romige courgetti met gerookte zalm is net zo lekker! Lees snel verder voor het recept!” Lees meer…

 

HEALTHY APPEL CRUMBLE

4. HEALTHY APPEL CRUMBLE

“Ik weet niet wat het is, maar in de winter heb ik altijd zó veel zin in warme appel met kaneel! Zo kwam ik op het idee om deze heerlijke Healthy Appel Crumble te maken. Oohh dit is als ontbijten met appeltaart, zó lekker! Serveer hem met kwark voor een lekker warm winter ontbijt. Of als je écht wil uitpakken, serveer hem dan met een bolletje OPPO vanille ijs. Een bolletje bevat maar 37 kcal, dus dat is guilt-free genieten! En dat maakt deze Healthy Appel Crumble trouwens ook perfect als toetje!” Lees meer…

 

Chocolade Bananenbrood

5. CHOCOLADE BANANENBROOD

“Chocolade en bananenbrood, twee van mijn grootste favorieten! En samen is dit pas echt een match made in heaven, want dit Chocolade Bananenbrood is echt goddelijk! Lekker zoet en smeuïg en met een heerlijke rijke chocoladesmaak… Ohh boy, hij is echt zooo lekker! Voeg wat extra pure chocolade, cacaopoeder en hazelnoten aan je standaard-bananenbrood recept toe en je hebt een heerlijk Chocolade Bananenbrood! Net een chocoladecake, maar dan veel gezonder! Heerlijk als tussendoortje of bij de koffie. Ach, eigenlijk is ‘ie altijd lekker!” Lees meer…

 

HEALTHY CHEESECAKE

6. HEALTHY CHEESECAKE

“Yes, het is weer tijd voor een lekkere én gezonde taart! Vandaag dook ik de keuken in voor een gezonde versie van een mijn favoriete taartjes: Cheesecake! YUM! Ben jij ook zo een cheesecake-lover? Dan wil je deze niet missen! Super lekker, easy and the best part: it’s HEALTHY! Met een bodem van havermoutkoekjes, magere kwark als basis in de vulling en vers fruit als topping kan je guiltyfree snoepen van deze Healthy Cheesecake! Hij is laag in koolhydraten en ik voegde wat whey proteïne toe voor extra eiwitten, dat geeft ook meteen een heerlijke vanille-smaak! Ohh hij is zó mega lekker! Lees snel verder voor het recept!” Lees meer…

 

7. HEALTHY CHOCOLADE TAART

“Healthy chocolade taart, ja je leest het goed! Eindelijk heb ik hét perfecte recept voor een gezonde én mega lekkere chocolade taart! Heerlijk smeuïg en met een rijke chocoladesmaak.. Oh boy, hij is zó lekker! Ja, dit is zonder twijfel de beste recept op mijn hele blog! En omdat het een gezonde versie is kunnen we gewoon lekker een extra groot stuk nemen! YUM!” Lees meer…

 

CHOCOLATE-CHIP BANANENBROOD

8. TIPS VOOR HET PERFECTE BANANENBROOD!

“Ik ben echt gék op bananenbrood! Een heerlijk gezond tussendoortje waar je eindeloos veel variaties mee kan maken. Jenniferkrijnen.com staat inmiddels al vol met lekkere bananenbrood-recepten! Allemaal super lekker én makkelijk om te maken! Nouja, makkelijk? Toch gaat er wel eens iets mis… Te droog, te klef of ingestort. No worries! Met deze bananenbrood-bak-tips kan er niks meer misgaan en bak jij vanaf nu alleen nog maar perfecte bananenbroden!” Lees meer…

 

Romige Avocado-Spinazie Pasta

9. ROMIGE AVOCADO-SPINAZIE PASTA

“Ben jij ook zo gek op avocado? Dan is deze Romige Avocado-Spinazie Pasta echt iets voor jou! Met avocado kun je namelijk een heerlijke romige pastasaus maken. En pasta en avocado is echt een perfecte combi! Deze heerlijke pasta staat binnen 15 minuten op tafel, want je hoeft alleen maar de pasta te koken en de rest gaat in de keukenmachine! Super Easy!” Lees meer…

 

Zoete Aardappel Nacho's met Guacamole en Feta

10. ZOETE AARDAPPEL-NACHO’S MET GUACAMOLE EN FETA

“Ben jij ook zo gek op nacho’s? Maak eens deze nacho-frietjes met guacamole en feta, super lekker! Ik maakte de nacho-frietjes van zoete aardappel-frietjes uit de oven en belegde ze met tomaat, rode ui en feta-kaas in plaats van normale kaas, zó lekker! En natuurlijk guacamole en zure room om te dippen, yummie! Een heerlijk, makkelijk en fris gerecht, het perfecte comfort-food voor het weekend!” Lees meer…

 

Heb je een van de recepten gemaakt? Let me know, vind ik leuk!
Laat hieronder een reactie achter en deel jouw foto op Instagram met #jenniferkrijnen. Enjoy!

 Close
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial